AaFK – Vålerenga 3-1

Sesongen tok definitivt slutt på Sunnmøre. Dette var bleikt. Aalesunds FK – Vålerenga 3-1 (0-1) Tippeligaens 26. runde – Color Line Stadion – 9.246 tilskuere Det begynte så bra, men så kom pausen. Reka klinte til med noen skyllebøtter kjeft, mens Martin delte ut Vival. Hirschfeld bytta glidemiddel med kollega Grytebust. Hans omgang med langskudd … Fortsett å lese «AaFK – Vålerenga 3-1»

Sesongen tok definitivt slutt på Sunnmøre. Dette var bleikt.

Aalesunds FK – Vålerenga 3-1 (0-1)
Tippeligaens 26. runde – Color Line Stadion – 9.246 tilskuere

Det begynte så bra, men så kom pausen. Reka klinte til med noen skyllebøtter kjeft, mens Martin delte ut Vival. Hirschfeld bytta glidemiddel med kollega Grytebust. Hans omgang med langskudd sto ikke tilbake for Grytebust-tabben som ga Vålerenga ledelsen etter drøyt halvspilt første omgang. Det var de glatte keeperhanskers kveld, og når ingen i tillegg kunne hanskes med Barrantes, gikk det som det gikk.

Første omgang
1-0 til Vålerenga kom etter et farlig hardt langskudd som Ålesund-målvakten surra bort til nedfallsfrukt på tærne til en feilvendt Fellah. I stedet for å forfølge Fellah før han fikk sudd seg, rygga keepern hjemover og Fellah hadde null problem.

En skarpsynt eller blind linjemann nekta oss 2-0. Berres kontante hodestøt i nota etter corner ble annullert, det kunne ikke ha vært offside så kanskje ballen hadde skrudd en tur i luftrommet bak dødlinja.

Anene ble spilt fri med en nydelig stikker fra Hæstad og burde ha skåra aleine med keeper. Han hadde all verdens tid og plass, men bestemte seg altfor raskt for den dårligste løsningen mot lengste hjørne.

Ellers var det sjanser nok til at Vålerenga burde punktert kampen i første.

Andre omgang
Katastrofe. Giganttabbe av Hirschfeld og utlikning fra Barrantes rett etter pausen. Deretter en knallhard markkryper fra langt hold i trangt farvann fra samme mann. En mann kalt leke-james signerte den tredje og siste spiker’n et kvarter før slutt, mens Vålerenga ikke klarte å produsere en enste målsjanse de siste førtifem.

Om ikke sesongen var over før kampen, så er den i hvert fall over nå.
Føkk.

Spillerbørs Vålerenga

Lars Hirschfeld – 3
Simon Larsen – 4
André Muri – 5
Giancarlo Gonzales – 4
Benjamin Dahl Hagen – 3
Kristofer Hæstad – 5
Pape Diamanka – 4
Mohammed Fellah – 6 BB
Morten Berre – 4
Chuma Anene – 5
Bojan Zajic – 5
Innbyttere:
64’ Torgeir Børven – 5
81’ Ghayas Zahid – for kort tid.

Kampfakta

Mål:
0-1 Mohammed Fellah 28’
1-1 Michael Barrantes 49’
2-1 Michael Barrantes 68’
3-1 Leke James 74’

Gule kort: Pape Diamanka 24’, Jason Morrison 45’, Giancarlo Gonzales 52’
Dommertrio: Kjetil Sælen assistert av Sven Erik Midthjell og Harald Strand

Vålerenga 4-2-1-3:
Lars Hirschfeld – Simon Larsen, André Muri, Giancarlo Gonzalez, Benjamin Dahl Hagen – Kristofer Hæstad (Torgeir Børven fra 64’), Pape Maly Diamanka – Mohammed Fellah – Morten Berre (Ghayas Zahid fra 81’), Chuma Anene, Bojan Zajic

AaFK:
Grytebust, Jääger, Nation, Skagestad, Matland, Larsen, Barrantes (Skiri fra 84’), Morrison, Stewart, James (Post fra 90’), Fuhre (Carlsen fra 81’)

Legg igjen en kommentar