Hvem skal ta over nå?

Nå som Martin er ferdig så må vi se på hvem som kan ta over. Her er VPN sine tips. På pressekonferansen hvor det ble annonsert at Martin Andresen går av så kom det også informasjon om at de har vært i kontakt med en kandidat til å ta over, men at man ikke kom … Fortsett å lese «Hvem skal ta over nå?»

Nå som Martin er ferdig så må vi se på hvem som kan ta over. Her er VPN sine tips.

På pressekonferansen hvor det ble annonsert at Martin Andresen går av så kom det også informasjon om at de har vært i kontakt med en kandidat til å ta over, men at man ikke kom frem til en løsning der. Vi regner med at det er en av våre kandidater som da allerede er ute av dansen.

De foretrukne:

Per-Mathias Høgmo

Den helt klart største favoritten til å få jobben. Er ferdig i Tromsø etter sesong, et sted han har pendlet til de siste årene fra Moss. Per-Mathias har også vært trener i Moss og Rosenborg, samt kvinnelandslaget som han ledet til OL-gull i 2000.

Tidligere har han også vært trener for ungdomslandslagene(U15, U16, U17 og U19). Han var også toppfotballsjef mellom 2006 og 2008.

Planen til Per-Mathias har offisielt vært å fortsette å bo i Moss samtidig som han gjør ferdig sin doktorgrad i toppidrettsforskning.

Ronny Deila

Strømsgodset har tatt store steg de siste årene med minimale ressurser. Gjennom en klar satsing på unge spillere og ferdigheter har Drammenslaget nå blitt en gullkandidat i Tippeligaen.

Spørsmålet her er om Ronny Deila vil komme til Vålerenga. En klar forutsetningen for at vi skal klare å hente han nå er at Godset ikke vinner serien, for da skal de spille Champions League neste år og får cash på konto.

Utfordrerne:

Kjetil Rekdal

Kan det være duket for en retur for “I”? De fleste av oss vil vel neppe klage, men det spørs om han(og Vålerenga) er interessert.

Andrea Lomberto

Du vet aldri hva som skjer når Vålerenga skal bytte trener. Andrea har vært assistenten til Martin de siste årene. Ikke en løsning vi håper på. Vi husker alle hvordan det ble sist med assistenten til assistenten til assistenten.

Nils Arne Eggen

Har tidligere uttalt at det vil være aktuelt med andre lag enn Rosenborg. Har også en fortid som spiller i Vålerenga. Mye har skjedd for Nils Arne de siste årene og det kan hende han nå er klar for en siste utfordring på tampen av karrieren.

Jørn Andersen

Vår tidligere toppscorer dukker alltid opp når vi ser på nye trenere. Jørn trente Karlsruher SC i 3. Bundesliga frem til mars. Han har tidligere vært trener i Kickers Offenbach, Mainz og Larissa med varierende hell.

Åge Hareide

Etter at han fikk fyken hos Viking har han vært hos sin gamle klubb Helsingborg. Vikariatet i Sverige var suksessfullt, men Åge fikk ikke fortsette der og er derfor ledig på markedet nå. Før han var landslagssjef var Hareide trener i Molde, Helsingborg og Brøndby med stor suksess alle stedene.

Med det regner vi med at vi har dekket de fleste alternativene, så lenge styret ikke bestemmer seg for å gå helt av skaftet og finne en helt annen.

45 kommentarer til «Hvem skal ta over nå?»

 1. Trond Sollied!
  -Solid erfaring fra Europa
  -Kjent for offensiv fotball, spiller 4-3-3 – type RBK 90-tall
  -Seriegull i Norge både som spiller og trener
  -Har spilt for Enga og var da med på seriegull
  Skrev i juni 2011 på en toårskontrakt med Gent. Kjenner ikke til detaljer, men kan neppe være umulig å kjøpe han ut av kontrakten med så kort tid igjen.

Legg igjen en kommentar