Dagboka mandag 15. oktober, 2012

Vålerenga 2 går, som vanlig, en spennende sesongavslutning i møte i og med at det ble tap 3-5 mot Strømsgodset 2 på lørdag. Vålerengas mål ble scoret av Ghayas Zahid (2) og Moussa Nije. Tap for 2. laget Mot Fram Larvik kunne en med en viss begrunnelse skylde på dommeren. Ikke slik i helgen: – … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. oktober, 2012»

Vålerenga 2 går, som vanlig, en spennende sesongavslutning i møte i og med at det ble tap 3-5 mot Strømsgodset 2 på lørdag. Vålerengas mål ble scoret av Ghayas Zahid (2) og Moussa Nije.

Tap for 2. laget

Mot Fram Larvik kunne en med en viss begrunnelse skylde på dommeren. Ikke slik i helgen:

– Strømsgodset var rett og slett bedre enn oss. De var litt vassere i alle spillets faser og var effektive, det var ikke vi. Jeg synes vi startet bra i begge omganger, men deretter inviterte vi dem inn i kampen og lot dem få spille på det de er gode på. Vi ga dem gode overganger og kontringsmuligheter, fire av fem mål var gavepakker fra oss, sier trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no etter kampen.

I følge FrankO på Vålerengaforumet var Vålerengas forsvar rett og slett ikke «på» i denne kampen, med resultat at spillerene sto og så på ballen i stedet for å mæle den unna. Og da grep selvsagt Strømsgodset sjansen. Men det er kanskje noe greiere å tape realt mot et lag som er bedre, i hvert fall der og da, enn å gå rundt å være sur på dommeren.

Nå gjelder det å stålsette seg for årets siste kamp mot Brumunddal. Vålerenga ligger fortsatt over streken og har to poeng ned til Ørn Horten. Ørn møter nettopp Strømsgodset i siste serierunde. Lett match for Godset skulle en tro, men de har neppe mye å spille for, så her gjelder det å være obs og ikke minst å ta minst ett poeng borte. Vi nevner at Brumunddal allerede er fortapt, uten at vi tror det er noen enorm fordel: Bondetampene vil sikkert glede seg stort over å kunne ta med seg selveste Vålerenga i fallet.

Kanada

Tosaint Ricketts scoret Kanadas første mål da Cuba ble feid av banene med 3-0 hjemme i Toronto. Lars Hirschfeld spilte hele kampen i det rene Kandiske buret, Ricketts ble byttet ut sent i 2. omgang.

Bra å lese at Ricketts er på gang, men når skal han være spilleklar for det laget som virkelig betyr noe?

Fellah

Merkelig nok så ble ikke Mohammed Fellah innkalt til Kypros, i stedet ble det en gammal helt – Ardian Gashi – som fikk den æren. Ja, ja. Uansett så kan vi opplyse om at Fellah, som pådro seg rødt kort etter kampen mot Fram Larvik fikk to kampers karantene, slik at han hverken kunne spille i helgen mot Strømsgodset 2 eller mot Brumunddal i serieavslutningen. Vålerenga kommer ikke til å anke straffen.

Mot Ålesund derimot så er han klar.

Legg igjen en kommentar