Dagboka fredag 12. oktober 2012

Utenlandskamper i kveld og inndørskamp i morgen. Forøvrig fyller vi på med anonymt pisspreik for å fordrive fotballferien før vi forgår. – Det vil tvinge seg frem forandringer. Det kan bare ikke fortsette som nå. Anonym Vålerenga-kilde om trenersituasjonen i klubben Vi er lei små, grå rotter og blinde muldvarper som nyter å være de … Fortsett å lese «Dagboka fredag 12. oktober 2012»

Utenlandskamper i kveld og inndørskamp i morgen. Forøvrig fyller vi på med anonymt pisspreik for å fordrive fotballferien før vi forgår.

– Det vil tvinge seg frem forandringer. Det kan bare ikke fortsette som nå.

Anonym Vålerenga-kilde om trenersituasjonen i klubben

Vi er lei små, grå rotter og blinde muldvarper som nyter å være de som veit noe interessant, helst negativt, om klubben. Aftenposten fikk tak i en av dem forleden og takket være vedkommende fikk avisen litt kjøtt på det spinkle innlegget sitt om alt alle veit fra før om klubben i vårt hjerte anno 2012. Om de absolutt må ha en anonym dust til å uttale seg kunne de vel spurt en av oss i VPN – vi som de fleste andre, skulle fort ha skrapt sammen et liknende utsagn og tilsvarende halvkvedete viser.

Aftenposten spekulerer i et kommende trenerskifte, men sportslig utvalg i Vålerenga holder klokelig kjeft selv om sjefen, Håvard Lunde, indirekte åpner for alle muligheter. VPN er fornøyd med at klubben har sondert i trener-markedet; Kjell Jonevret lå godt an på ryktebørsen før han gikk til Viking og han Per-Mathias har sikkert snakka med noen på Valle han også. Vi er ikke i tvil om at et trenerskifte foran neste sesong vil være forfriskende, men alfa og omega her er at aktuelle trenerkandidater med temmelig stor grad av sikkerhet bør ha noe mer å fare med enn Martin Andresen. Deila hadde vært deilig, men ikke si at vi har sagt det for vi vil så gjerne beholde vårt anonyme image en stund til.

VPN stoler på at klubben tar riktige grep etter sesongen; Martin kan verken vente seg vendetta eller sterkt forsvar fra oss.

Live and let die – Vallhall i morgen klokka 13
Vålerenga stakk kjepper i hjula for Godset i forrige runde og kan utmerket godt gjøre det igjen, denne gangen på rekruttnivå. I morgen skal plassen i andre divisjon sikres for ett av lagene mens det andre kan nyte kniven på strupen en uke til. Du skal ha en temmelig god unnskyldning for å la være å stille. Vi veit hvor du bor.

Sogndal – Vålerenga mandag 5. nov kl 19
Verdenshistoriens aller siste mandagskamp i Tippeligaen måtte selvsagt tildeles Vålerenga – et solid ballespark til landets største supporterflokk som har desidert flest reisende til bortekampene i Tippeligaen i løpet av året. Hjemtur over høyfjell nattestid i november trenger ikke være en enkel øvelse. Kolonnekjøring er noe dritt og TV2 er raua.

Klansropet #90
Hovedtema: Supportermakt. Alt fra Vålerenga til mindre klubber a la City og Lyn, ting som er eller har vært, eller om idealer for hvordan fotballklubber og idrettsforeninger bør organiseres. Kanskje noe fra små klubber nedover i divisjonene eller fra større europeiske klubber hvor supporterne står sterkt.

Har du noe å bidra med? Også utenfor tema trengs det ting. Deadline 1. november. Send bidraget ditt til ropetÆTTklanenDÅTTno (ætt=@ dått=.)

Landskamper i kveld
Sveits er skyhøye favoritter mot Drillos. Sånn går det med lag som satser på unge spillere. Vi ser mest fram til U21-kampen klokka 18 mot Frankrike.

Vålerenga i dag
Fredagsquiz på Bohemen klokka 18 med aktuelle spørsmål og svar på åssen det gikk med Norge i Sveits og Frankrike.

Legg igjen en kommentar