Dagboka tirsdag 9. oktober 2012

En administrerende direktør er på vei til Vålerenga, mens en merittert trener har vært i samtaler med klubben. Dagboka overlater håndteringen av hardnakkete rykter til klubb og presse; det sies å komme en avklaring i løpet av dagen. Toppledere er på vei ut av Tromsø IL. Nå ryktes det at avtroppende adm.dir Stig-Ove Sandnes er … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. oktober 2012»

En administrerende direktør er på vei til Vålerenga, mens en merittert trener har vært i samtaler med klubben. Dagboka overlater håndteringen av hardnakkete rykter til klubb og presse; det sies å komme en avklaring i løpet av dagen.

Toppledere er på vei ut av Tromsø IL. Nå ryktes det at avtroppende adm.dir Stig-Ove Sandnes er på vei til Vålerenga. Han bekrefter at han har vært i samtaler med Vålerenga om en toppjobb på Valle.

Les også: Går fra Tromsø til VIF (nrk.no)

Etter hva NRK erfarer vil ansettelsen i Vålerenga bli offentliggjort allerede i dag. I det nevnte innlegget på nrk.no kobles også Tromsøs avtroppende hovedtrener Per-Mathias Høgmo til Vålerenga, men det fremgår at det her kun har vært samtaler. Først vil han gjøre ferdig en doktorgrad, deretter er det kun utlandet eller det å overta etter Drillo som teller.

Bak Fram
Det så lenge ut til at gårsdagens rekruttkamp ville føre Fram bak Vålerenga, men en rekordsein utlikning i siste sekund to minutter på overtid av overtida på sju minutter var nok til at VIF2 fremdeles er bak Fram. Det er tredje året på rad med altfor stor spenning i sesongavslutningen, men det ordner seg sikkert, Godset 2 i Vallhall lørdag og bortekamp mot fortapte Brumunddal i siste serierunde sørger for det.

Les også: Fram reddet poeng på overtid (Østlandets Blad)

Vålerenga tok ledelsen etter en halvtime da Deniz Payazil kom seg fri nede på høyresiden og sendte av gårde et godt skudd nede til høyre for keeper. Vålerenga var et hakk bedre gjennom det meste av kampen, men Fram løfta seg mot slutten, og Østlandets Blad mener det ikke var helt urettferdig med poengdeling; VIF trillet mye ball uten å produsere mange sjanser, skrives det.

Les også: Fellah fikk rødt etter kampen (vif-fotball.no)

Etter kampen fikk Fellah rødt for kjeftbruk. Dommerjævel’n hadde først lagt til fem minutter som ble til sju og deretter til bortimot ni minutters tillegg etter at Gudmund Taksdal Kongshavn – som en av svært få målvakter i verdenshistorien etter Thomas Myhre – får indirekte frispark i mot for å ha gått med ballen over de tillatte seks sekundene.

Kamer Qaka tråkka over. I det hele tatt litt trist hjemtur fra Larvik i går.

Vålerenga i dag
Håkki på Jordal, Vålerenga – Frisk Asker klokka 18.30.
Klanens webradio  sender.

Legg igjen en kommentar