Dagboka tirsdag 25. september 2012

Klokkeklart regelverk og skremmende diffuse rykter er det det handler om i dag Dette er ikke fair play. De strekker regelverket altfor langt. Reservelagene i 2. divisjon skal være forbeholdt reservene. Og jeg oppfatter ikke Kongshavn som noen reserve i kampen mot Hønefoss. Han burde selvsagt ha startet kampen og dermed ikke vært tilgjengelig for … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. september 2012»

Klokkeklart regelverk og skremmende diffuse rykter er det det handler om i dag

Dette er ikke fair play. De strekker regelverket altfor langt. Reservelagene i 2. divisjon skal være forbeholdt reservene. Og jeg oppfatter ikke Kongshavn som noen reserve i kampen mot Hønefoss. Han burde selvsagt ha startet kampen og dermed ikke vært tilgjengelig for 2. divisjonskamp

Divisjonforeningens formann Rune Nilsen til TV2

Fair Play
Hva dilettanten Morten Langli måtte mene om fair play og tidlige keeperbytter er av relativt liten betydning, han er jo kun en synser i TV2 i tillegg til å være LSK-sympatisør. Han lurer på hvor det har blitt av moralen og gråter for Gjøvik FF som ikke får sjansen til å møte et svekket Vålerenga 2.

Les også: Vålerengas taktiske keeperbytte skaper reaksjoner (TV2)

Verre blir det når leder i divisjonsforeningen , Rune Nilsen, kommer på banen. Han burde se lenger enn til et klokkeklart regelverk, og han kunne gjerne sett på fair play fra litt flere sider enn én. Hva med nedrykkskonkurrentene Grorud, Ørn, Godset og Lillehammer om Vålerenga møtte nedrykkskollega Gjøvik i kveld uten sin faste keeper?

Rune Nilsen sier videre til TV2 :

– Jeg håper NFF kan være tydelige på at en slik strekking av reglene ikke er bra eller ønskelig. Nå vil Vålerenga stille med et bedre lag i sin kamp i 2. divisjon, noe som kan føre til sportslige konsekvenser for de øvrige lagene i avdelingen. Det er ikke slik regelverket skal følges.

Skal vi ha et eget regelverk for tolkning av regelverket?

Leiv Vidars
De beste pølsene lå igjen hjemme i hønsehuset med sprekk-og strekkskader da hønseflokken inntok Ullevaal i går, men målteft hadde dem likevel, spesielt backen som lurte VIF-spissene med et perfekt hodestøt i eget mål etter få minutter. Da hadde Vålerenga allerede rukket å bytte keeper.

Les også: Kongshavn for landslaget

Temperaturen i kampen var ikke spesielt høy og vi som så den fra sofaen tok oss en høneblund rett som det var og gikk glipp av høydepunktene som er forbeholdt dem innafor portene. Pølser for eksempel, selv om dem ikke har Leiv Vidars i bua på Ullevaal. Vi siterer fra siste pølsetest på bramat.no i september: Et greit innhold av kjøtt, men med mer fett enn vinnerne. Terningkast 3 og en fortjent plass på nedre halvdel av tebellen.

Ny sportsdirektør?

Det ryktes at Stein Erlend Hoff skal begynne som sportsdirektør i Vålerenga. Utspillet kom fra TV2 i forbindelse med gårsdagens kamp mot Hønefoss. Dersom dette stemmer får en vel si at valget er oppsiktsvekkende. Stein Erlend Hoff har en bachelor fra Norges idrettshøyskole og er for tiden sjef for Fanbaseinc AS. På sin facebookside har han lista Lyn og Lillestrøm som sine favorittklubber, noe som pleier å gå like godt med Vålerenga som vann går med olje.

Om du synes navnet ringer ei bjelle er det bare å tenke tilbake til tiden da Morgan Andersen satt på tiltalebenken i forbindelse med kontrakten til John Obi Mikel. Det var nemlig Stein Erlend Hoff som byttet forside på kontrakten og overleverte den til NFF som sportslig administrator for skandaleklubben. Riktignok gjorde han det på ordre fra Morgan Andersen, men dette var vel et argument som ble brukt flittig i 1945 også.

Dersom det er hold i disse ryktene får vi håpe det er knyttet til jobbsjansen, prosjektet hvor ungdom har anledning til å skaffe seg arbeidserfaring gjennom Vålerengas samarbeidspartnere. Om det er en jobb tilknyttet administrasjonen får i hvert fall Valle en real ja-mann. Aller helst får vi håpe dette er en gal TV2-medarbeiders utspill.

Vålerenga i dag
Vålerenga 2 i skjebnekamp på Gjøvik Stadion mot Gjøvik FF klokka 18. Fyll opp kjerra med vålerengapatrioter eller ta toget fra Oslo S klokka litt over tre.

Legg igjen en kommentar