Dagboka fredag 7. september, 2012

Mye å gjøre på jobben, intet nytt, og ingen a-lagskamp denne landslagshelgen. Det blir en ultrakort dagbok idag. 2. laget briljerer For de som ikke var der og for de som gjerne vil se det igjen har vif.no lagt ut scoringene fra storseieren mot Elverum. La oss for all del håpe det ikke går til … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. september, 2012»

Mye å gjøre på jobben, intet nytt, og ingen a-lagskamp denne landslagshelgen. Det blir en ultrakort dagbok idag.

2. laget briljerer

For de som ikke var der og for de som gjerne vil se det igjen har vif.no lagt ut scoringene fra storseieren mot Elverum. La oss for all del håpe det ikke går til hodet på gutta før kampen mot Tønsberg er unnagjort (og helst ikke da heller) på søndag.

Mer om gamle helter

Vi avslutter ukens føljetong med følgende observasjon: Norges u-landslag slo Belgia 3-1 i EM kvalik (gratulerer) og er dermed klar for gruppefinale mot England på mandag. Norge stilte med hele 4 forhenværende Vålerengaspillere i startelleveren, Stefan Strandberg, Harmeet Singh, Håvard Nielsen og Marcus Pedersen.

Ikke verst å være forhenværende når man knapt har fyllt 21-år…

Legg igjen en kommentar