Dagboka mandag 10. september 2012

Rekruttene vant og maskotene tapte, mens Truls gir riis til egen bak – Det er faktisk slik at når du er fotballspiller og lever i søkelyset, så er det viktig å ha en oppførsel det står respekt av. Sjefsmobber Truls Dæhli i VG – Det er faktisk slik at når du er journalist og lever … Fortsett å lese «Dagboka mandag 10. september 2012»

Rekruttene vant og maskotene tapte, mens Truls gir riis til egen bak

– Det er faktisk slik at når du er fotballspiller og lever i søkelyset, så er det viktig å ha en oppførsel det står respekt av.

Sjefsmobber Truls Dæhli i VG

– Det er faktisk slik at når du er journalist og lever av søkelyset så er det viktig å ha en oppførsel det står respekt av, sier vi, og skjønner at tufsen i VG har store problemer med å gjøre jobben sin i VG-sporten når han ser seg nødt til å blåse opp usaklige twittermeldinger til tre sider sjikanøst pisspreik for å fylle de rosa sidene sine.

Tønsberg på glattisen
Etter at A-laget til Vålerenga ble sendt på hue og raua ut av cupen i andre runde i 2010 av FK Tønsberg, har vi latt rekruttene ta seg av oppkomlingene fra Vestfold. De to kampene som er spilt mellom lagene siden da har selvfølgelig endt med solide seire til vårs; 3-0 i Vallhall i vår og 2-0 i Tønsberg lørdag, men nå er det slutt. FK Tønsberg er i oppløsning, nedleggelsen av klubben er i full gang. Det gikk lenge hardnakkete rykter om at laget måtte trekke seg fra serien nå i høst, men styreleder Berge Garmann Velde mener at de skal overleve resten av sesongen i følge Østlendingen forrige onsdag. Om FK Tønsberg må bite i eget gress og ta sin siste dusj lenge før sesongslutt, vil Vålerenga få en skikkelig kalddusj i innspurten og miste seks poeng i kampen mot nedrykk, i motsetning til dem vi kniver med rundt streken, men sånn går det altså ikke.

På hjemmesiden til klubben som snart er historie, leser vi mellom linjene at lagene var like kjedelige i første omgang og at Vålerenga var fullstendig overlegne i andre, les mer og se pent bilde av Vålerengas eldste rekrutt her eller se et mindre aktuelt arkivbilde, men desto mer detaljert referat fra kampen på vif-fotball.no

Vålerenga vant 2-0 og håpet om ny kontrakt lever i beste velgående, men hardt blir det.

I Tønsberg spekuleres det om hvem som skal overta plassen til FKT neste år. Blir det Eik? Blir det noen i det hele tatt? FK Tønsberg har nå for alvor blanda seg inn i nedrykksstriden, så problemet forsvinner vel av seg selv bare man er tålmodig nok.

Om Tønsberg-fotballen er på glattisen så står det ikke stort bedre til med hockeylaget; Tønsberg Vikings liv i landets beste ishockeyliga kan i verste fall bli avsluttet før det er påbegynt, leste vi i Tønsberg Blad . Men det var i sommer, så trusselen om å trekke laget gjelds ikke lenger. Get-ligaen er bare tre dager unna og Tønsberg står på spilleplanen enn så lenge.

Juks på travbanen
TV2 sørget søndag for at Norge endelig har fått sitt FC Footballs Maskot Derby som svar på Englands Mascot Grand National. Foran like mange tilskuere som A-laget trekker for tiden, så det ut til at hockeyfolket skulle ta innersvingen ..eh.. langsiden på fotballfolket. Kongen dro i fra, men så dukket Godsets Lille Blå med det store hodet og de altfor små føttene opp og Godset tok pokalen hjem. På  TV2-videoen fra løpet er det helt tydelig at vinneren juksa, se åssen Lille Blå sparker av seg de fartsdempende maskotskoa tidlig i løpet. Men siden det ikke ble levert inn formell protest måtte Kongen nøye seg med sølv. Tippen spaserte vekk bronsen mot slutten, den var det Gullik som tok. Lynus hadde også en stor dag og unngikk sisteplassen.

Vålerenga i høst
Nå er det bare kampene mot Tromsø hjemme og Sogndal borte som ikke er fastsatt. Se oppdatert terminliste her

 

 

Legg igjen en kommentar