Dagboka torsdag 6. september, 2012

Unggutta seiret stort mot topplaget Elverum i går, og det uten den annonserte invasjonen av a-lagsspillere. 5-1 sto det til slutt etter mål av Aleksander Solli (2), Aaron Samuel Olanare, Chuma Anene, Ghayas Zahid. Storseier og nytt håp for Vålerenga 2 Men det må sies at selv med et lag nesten utelukkende bestående av unggutter … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 6. september, 2012»

Unggutta seiret stort mot topplaget Elverum i går, og det uten den annonserte invasjonen av a-lagsspillere. 5-1 sto det til slutt etter mål av Aleksander Solli (2), Aaron Samuel Olanare, Chuma Anene, Ghayas Zahid.

Storseier og nytt håp for Vålerenga 2

Men det må sies at selv med et lag nesten utelukkende bestående av unggutter er de gamle fortsatt eldst, Martin Andresen styrte som en konge og hadde tre målgivende pasninger i løpet av kampen. Selv spilte vi superveterankamp mot Holmen og fikk ikke med oss denne her, men det gjorde forumets FrankO. Vi klipper og limer:

Kjempekamp av gutta i dag. Suverent bedre enn serielederen, og det uten «juks» fra A-laget. To overårige spillere startet kampen, Andreas Nordvik og Martin Andresen. Resten er da under 22 år.

Spesielt Martin Andresen imponerer på laget. Er nesten som å ha en ‘løpende trener’ utpå der. Noen morsomme situasjoner der han får ballen, er klar til å sentre til en medspiller, stopper opp sier «nei! Løp der!» mens han peker. Lagkameraten gjør som han sier og får ballen. Alle tre assistene han hadde var geniale pasninger. Sluppet i akkurat rett tid, med rett fart på rett sted. Jo da, han hadde for mange feilpasninger også, men når han strør seg om med slike gullpasninger så er det glemt.

Han har også rista av seg den åpenbare frustrasjonen han spilte med før, der han kjeftet gutta opp i trynet om dem gjorde feil. Han er tydelig fortsatt, men med en helt annen holdning.

Alle gutta gjorde en solid kamp. Vi kan vente oss masse, masse av Samuel, morsomt å se hvor sterk han er i kroppen og hvor løpsvillig han er. Ingen savner Ibba, vi har Suleiman og Anene. Ingen savner Dawda, vi har Payasli.

Masse folk var det også, 350 eller noe offisielt, men det er en estimering da det ikke var noen som tok i mot inngangspenger. Det var nok 10-15k tapt det, Vålerenga yngres avdeling!

Også trener Alexander Olsen er fornøyd etter kampen.

– […] spiller vi god angrepsfotball og er nøyaktige i den siste tredjedelen av banen, sier han til vif.no.

Og så ser han framover:

– Tar vi 3 poeng på lørdag er vi i en god posisjon før de siste avgjørende kampene.

Lørdag gjelder borte mot Tønsberg, kl 16 på Tønsberg gress visst nok.

Mer om gamle helter

Nok en gammel helt står fram i dag: Marcus Pedersen er på vei bort fra Vitesse allikevel.

– Jeg fikk beskjed om at de ville ha meg i Nederland, men det viste seg ikke å være riktig da jeg kom dit. Det ble noen dager med irritasjon, fordi jeg ikke visste hvem jeg skulle tro på der nede. Så ga jeg beskjed om at jeg helst ville bli solgt, forteller Pedersen til VG Nett.

Han er nå på utlån i OB i Odense, og påstår å trives. Vi tror ikke noen comeback i Vålerenga er like om hjørnet uansett.

Ibba

Comeback blir det nepp for Abdurahim Laajab heller. I dag får vi tips om intervju i Asker og Bærums budstikke:

– Hvordan har det vært å spille under Martin Andresen i Vålerenga?

– Han kjører sitt løp. Jeg vil ikke si noe mer om det nå, sier Laajab.

…og forøvrig

Så vant 48 pluss laget til Vålerenga 5-0 over Holmen i går kveld.

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 6. september, 2012»

Legg igjen en kommentar