Dagboka onsdag 29. august, 2012

Et par gamle helter dukket opp i media i dag. I og med midtuke forteller vi litt mer. Og så ser vi at billetter til fredagens kamp er ute til salgs. I Sjappa, eller andre steder Vålerengafolk ferdes. En gammel helt vi definitivt hadde glemt, gjør nå come-back i Strømsgodset: Husker dere Jarl André Storbæk? … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29. august, 2012»

Et par gamle helter dukket opp i media i dag. I og med midtuke forteller vi litt mer. Og så ser vi at billetter til fredagens kamp er ute til salgs. I Sjappa, eller andre steder Vålerengafolk ferdes.

En gammel helt vi definitivt hadde glemt, gjør nå come-back i Strømsgodset: Husker dere Jarl André Storbæk? Det er egentlig ikke lenge siden han spilte i Vålerenga. I alle fall, så har han signert 2.5 års kontrakt med laget fra Drammen.

– En perfekt signering, skryter Jostein Flo av seg selv til Drammens Tidende.

– Jeg er hentet for å styrke den bakre fireren og gjøre den så god som mulig. Vi skal stenge igjen bakover, forteller Storbæk til samme avis.

Ja,ja. Storbæk har vært i Hellas en stund så vidt vi erindrer, vi synes også å huske at vi ikke var så veldig lei oss for at han forsvant fra Vålerenga den gang da. Eller sagt på en annen måte, vi forbinder ikke Jarl Andre Storbæk veldig sterkt med begrepet «stenge igjen bakover», men det kan jo tenkes det skyldes vårt minkende minnekapasitet.

En annen gammel helt, som egentlig aldri var lenge nok i Vålerenga til å fortjene navnet – han stakk jo til Manchester United når han var 16 eller så – er Joshua King. Men glemt ham har vi ikke. Nå viser deg seg at han blir anbefalt å finne seg en annen klubb, til tross for stort talent er veien fram til førstelagsplass i Manchester svært svært lang.

– Han er i en situasjon som ikke er så enkel. Han må tenke på seg selv og hvor han får best utvikling, og det neste valget hans blir særdeles viktig. Om det skjer noe allerede i dette overgangsvinduet eller det neste, får vi se på. Jeg vil bare være en samtalepartner, sier U-21 lagets Per Joar Hansen i Dagbladet.

Hansen fortsetter: – Josh har vært i Championship, som er en veldig fysisk liga, og taklet det på et vis. Han har også vært lenge på reservelaget. Dette nivået kan han. Nå blir utfordringen å ta neste steg. Han må gå noen runder med seg selv. Jeg håper han velger en klubb der han har en trener som vil utnytte spisskompetansen hans – så han kan få utnyttet kraften sin på siste tredel.

VPN anbefaler Vålerenga: førstelagsplass er mer eller mindre sikker, man blir matet med pasninger fra spillere som Mohammed Fellah og nå Pape Maly Diamanka, Drillo kjenner og følger klubben tett, og unge spisser som slår gjennom der får beviselig dra til utlanded, med eller uten mellomlanding i Tromsø, uten alt for mye mas. Mye bedre enn å bli gammel og glemt i en mindre klubb i en lite påaktet utenlands liga selv om de har mere penger, spør du oss.

Billetter Sandnes Ulf

Vi glemmer heller ikke at det er kamp allerede nå på fredag mot Sandnes Ulf. Det vil si kl. 19.00 på Ullevaal stadion. Billetter til kampen kan du kjøpe i Sjappa på Oslo S, på Narvesen og 7 Eleven, i billettbodene på stadion, eller på nett ved å følge linken under. Du kan også ringe Billettservice på telefon 815 33 133.

Ingen unnskyldning god nok til å hindre oppmøte med andre ord.

Josimar

Det ryktes at Josimar – tidsskriftet om fotball – kommer med en kritisk artikkel om Martin Andresens tid som trener i klubben i våre hjerter.

«Best i Norge innen 2010, ledende i Norden i 2012 og unike i Europa 2013». Det var de uttalte visjonene da Vålerenga ansatte Martin Andresen som trener i 2007. De ambisjonene har man ikke vært i nærheten av å oppnå….I stedet virker Vålerenga som en klubb uten en plan: Gjennomtrekk av spillere, bomkjøp på bomkjøp, talenter som blomstrer i andre klubber, spillere uten engasjement og et sviktende publikum. Etter fem år med Martin Andresen som Vålerenga-trener er supporterne lut lei…

Vi har ikke fått fingrene på bladet ennå og kan egentlig ikke kommentere noe som helst, selv om vi merker at det kribler litt i fingrene etter å ha lest teaseren over, men skulle det vise seg at artikkelen kommer, kommer vi selvsagt med mer.

Legg igjen en kommentar