Dagboka tirsdag 28. august 2012

Vi klamrer oss fremdeles til rykter og lekkasjer, sånt er gull verdt når dagbøker skal fylles. VPNs skriblerier er stort sett gjort for å underholde de som har et bort i mot sykelig behov for å lese om hva som rører seg innenfor Vålerenga til enhver tid og samtidig selvfølgelig for å more skribentene selv. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. august 2012»

Vi klamrer oss fremdeles til rykter og lekkasjer, sånt er gull verdt når dagbøker skal fylles.

VPNs skriblerier er stort sett gjort for å underholde de som har et bort i mot sykelig behov for å lese om hva som rører seg innenfor Vålerenga til enhver tid og samtidig selvfølgelig for å more skribentene selv.

VPN for 10 år siden – Dagboka 27. august 2002

Rykter er noe dritt. Ikke før har vi skrevet at Vålerenga tilbød Carew 150.000 kroner per kamp før vi leste i gårsdagens Dagsavis at beløpet var over dobbelt så stort, nemlig 350.000. Uansett har Carew avfeid dette. Betyr det at Carew har avfeid ryktene eller tilbudet?

Ja, ja. Det samme kan det være. Carew vil til Brasil-VM, men han vil ikke til oss. Rykter forteller at Carew krevde at absolutt alle i Vålerenga måtte ønske ham velkommen tilbake, og plutselig finner de smarteste nett-trollene ut at det var klanstalsmann Kjellsen som var den som fikk Carew til å snu i døra på Valle, siden han kom med uttalelser som dette: – Slappe spisser har vi hatt nok av.

Ja, det er mye rart folk får skylda for. I går ble vi om ikke akkurat nedringt, så i hvert fall beskyldt for å være historie- og respektløse siden vi omtalte Lille-John på den måten vi gjorde i dagboka; sånt gjør man bare ikke mot en med legendestatus i klubben, får vi vite.

Legende? Det er Tippen og Toffa, det. Det er Freddy og Kong Henning. Eller Shampo som vender tilbake til barndomsklubben og trener den gratis.

Men det var ikke legender eller Carew vi skulle bry oss med i denne dagboka, men rykter. Rykter og lekkasjer. Valle lekker som en sil, alle holder kjeft, men likevel renner detaljer ut i bøtter og spann og media boltrer seg. Det skulle ikke være så fordømt vrient å holde den lille balja på Valle tett. Kanskje klubben lekker med vilje? Rundt den mulige Carew-returen virker det som om noen har interesse av at pengetalla kommer ut. Vi tror mer på at det er VIF enn Carew. Som et klokt hode sier på forumet: Klubben ville virke rablende gal for oss krevende supportere dersom de bare takka nei til Carew, derfor lekkes pengesummen til pressen og det er Carew som virker rablende gal.

Vålerenga i går
Vålerenga 2 tapte som ventet mot Birkebeineren i går. Dette går mot en altfor spennende høst. Som vanlig. Les mer på vif-fotball.no

Legg igjen en kommentar