Molde – Vålerenga 2-0

Vålerenga blei smågutter da Molde valsa avgårde fra start, men det var tæl i gutta våre som ikke ga opp. Selv i det katastrofale første kvarteret prøvde Vålerenga å spille ball, men lyktes ikke på alvor før i andre omgang da de overtok mye av initiativet. En fullt fortjent Molde-seier, men med Vålerenga som en … Fortsett å lese «Molde – Vålerenga 2-0»

Vålerenga blei smågutter da Molde valsa avgårde fra start, men det var tæl i gutta våre som ikke ga opp. Selv i det katastrofale første kvarteret prøvde Vålerenga å spille ball, men lyktes ikke på alvor før i andre omgang da de overtok mye av initiativet. En fullt fortjent Molde-seier, men med Vålerenga som en god nummer to

Molde – Vålerenga 2-0 (2-0)
Tippeligaens 20. runde – Aker Stadion 26.08.12 – 9.342 tilskuere

Nei, da, det skal ikke bortforklares at Vålerenga ble tatt på senga av et meget god Molde-lag, men de to raske skåringene kunne godt vært unngått, Vålerenga var usedvanlig svake og litt uheldige der. På den annen side var det bare flaks og en svært opplagt Hirschfeld som avverget tre fire andre opplagte målsjanser.

1-0
Etter tre minutter burde vår nye mann i backrekka, Gonzales, klart å løpe inn Gatt som storma fram mellom ham og stillestående Nordvik. Det var god nok tid og Gatt var ikke rask, men da han passerte 16 var det for seint. En takling da ville gjort vondt verre med rødt som sannsynlig utgang. Sørgelig søvnig opptakt til Moldes altfor tidlige ledelse

2-0
Gonzales på nytt innblandet, eller skal vi heller si at han vegret seg for å blande seg inn. Wolff Eikrem får gå uhindret inn fra venstre og servere Angan som kliner til. Hirschfeld redder mesterlig med armen, men ikke mesterlig nok. En uheldig retur fra en krokete arm spretter rett i mål.

Vålerenga ble fullstendig overkjørt av Moldes fart de første 20 minuttene. Uten Lars hadde Molde skåra to, kanskje tre fire til. Molde var gode, men det kjentes også ut som at mange nye spillere på Vålerenga gjorde at midtbanen og forsvaret ikke hang sammen og det ble vi straffa hardt for. I andre omgang hang lagdelene bedre , og Vålerenga kom bedre fremover. Der framme er Barrett en kriger, men sliter med å komme skikkelig i gang. Børven var lovende, men for dårlig på avslutninger. I de bakre rekkene starta Gonzales ille, men ble bedre. Hans klokkereine takling som bakerste mann aleine i en Molde-kontring redda ikke bare dagen hans, men også trua vår på at han vil fungere.

Mest spennende av de nye var Diamanka som utover i kampen ble veldig involvert. Han gikk kanskje litt for lenge med ballen litt for mange ganger, men du verden for et flott steg, gode bevegelser og fine pasninger. Svært spennende spiller!

Lars Hirschfeld var dagens klart beste Vålerenga-spiller, fulgt av Fellah som overbeviste i første og ble veldig god i andre.

Spillerbørs Vålerenga

Lars Hirschfeld – 7 BB
Simon Larsen – 4
André Muri – 5
Giancarlo Gonzalez – 4
Andreas Nordvik – 4
Kristofer Hæstad – 5
Pape Maly Diamanka – 6
Torgeir Børven – 5
Mohammed Fellah – 6
Chad Barrett – 4
Bojan Zajic – 5
Innbyttere:
64’ Chuma Anene – 5
80’ Morten Berre – for kort tid

Kampfakta

Mål:
1-0 Gatt 3’
2-0 Angan 12’

Vålerenga 4-2-1-3: Lars Hirschfeld – Simon Larsen, André Muri, Giancarlo Gonzalez, Andreas Nordvik – Kristofer Hæstad (Morten Berre fra 80’), Pape Maly Diamanka – Torgeir Børven – Mohammed Fellah, Chad Barrett (Chuma Anene fra 64’), Bojan Zajic

Molde 4-3-3: Bugge Pettersen – Linnes, Steenslid, Forren, Rindarøy – Hoset, Eikrem, Hussain (Hestad fra 76’) – Gatt, Angan (Berget fra 62’), Diouf (Mostrøm fra 62’)

Gule kort: Bojan Zajic 38’, Andreas Nordvik 38’, Kristofer Hæstad 44’, Eikrem 70’

Dommertrio: Hoveddommer Svein Oddvar Moen assistert av Kim Tomas Haglund og Frank Andås

Legg igjen en kommentar