Dagboka mandag 27. august 2012

Ingen grunn til å slakte Vålerenga etter tapet i Molde i går og heldigvis strandet samtalene med Carew. Forøvrig skal du til Krokstadelva etter middag og resten av uka kan du lure på om Vålerenga trenger ny pausesang. Utklassing, men likevel mye bra i Molde I går ga Molde oss en halvtimes fotballeksjon vi ikke … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. august 2012»

Ingen grunn til å slakte Vålerenga etter tapet i Molde i går og heldigvis strandet samtalene med Carew. Forøvrig skal du til Krokstadelva etter middag og resten av uka kan du lure på om Vålerenga trenger ny pausesang.

Utklassing, men likevel mye bra i Molde
I går ga Molde oss en halvtimes fotballeksjon vi ikke bør glemme. Teknisk elegant posessionfotball kombinert med hurtige og utspekulerte gjennombrudd, i rosenes by er det ikke snakk om den ene spillestilen framfor den andre, men derimot ja takk begge deler. De fleste tippeligalagene ville hatt problemer mot Molde mellom klokka 18 og 18.30 i går. Men bortsett fra de litt uheldige baklengsmålene i løpet av de første ti minuttene av kampen, var det mye positivt å si om Vålerenga. Uansett åssen Molde herja så prøvde Vålerenga konstruktivt spill framover, i andre omgang tok Vålerenga faktisk over i banespillet og hadde minst like mange sjanser som gullfavorittene. I pausen sa Moldes fornøyde assistenttrener, – It should have been six to three after the first half. Vi tolker det som at 6-3 hadde vært et rettferdig pauseresultat, noe som er i tråd med hva vi så i TV-ruta. Les mer i VPNs kampreferat som sies å være på beddinga.

Store krav fra Lille John
Ingen kan lenger ta Carew alvorlig. Vi bryr oss lite om Lille-John, for oss er det viktigste spørsmålet om vi kan stole på dem som passer pengesekken på Valle etter framstøtet for å sikre seg gammal fortid.

– Alt dette er bare spekulasjoner. Hvis det var aktuelt for John å spille for VIF, ville det definitivt ikke vært på grunn av penger. John har tjent så mye penger at det enhver norsk klubb er i stand til å betale ville vært ganske uinteressant.

Agent Per Arne Flod til VG-nett

Hallo! Når 150.000 kroner per kamp ikke er nok, mens det firedobbelte hadde vært passe, da har penger definitivt noe med saken å gjøre. Det lille tiggerfølget med Carew på topp og Flod som veskebærer prøvde seg på Vålerenga, men vi har nok tiggere og veskenappere i hovedstaden og trenger definitivt ikke flere.

Hva Carew synes om seg selv og hva han er verdt, får være hans sak. Noe har gått til huet på ham og dette noe er definitivt ikke realisme. Det står ikke spesielt mye bedre til med virkelighetsoppfatningen til agent Flod, som preges av den sinnssjuke fotballverdenen han vanker i, der millioner er som brødsmuler å regne. Dette er noe Flod og Carew får slite med i sin forkvaklede hverdag, det er en privat sak. Det bryr ikke oss.

Det som bryr oss er at Vålerenga var villige til å fylle håndveska til moteløven med 150 tusen bols per kamp. Vi er klar over at dette kun dreier seg om rykter, men ryktene kjennes til gjengjeld ganske sikre. Vi regner med at klubben nå gjør et unntak fra prinsippet om ikke å kommentere forhandlinger og overgangssaker, at klubben kommer med et soleklart dementi eller en solid forklaring på hvorfor en avdanka stjerne på klubbjakt er verdt et såpass usmakelig innhogg i klubbkassa.

– Du speller for andre enn bare deg sjæl når du er i Enga
En og annen har gått lei av å synge den tempofattige Vålerenga-salmen Mitt Vålerenga før andre omgang. En underskriftkampanje er snekra sammen og her kan du signere eller la være og ellers si din hjertens mening. For ordens skyld: Ikke si det på den måten en av Klanens første menn ofte gjør det, det er ikke sjikanerende personangrep mot folk med andre meninger enn deg selv som skal målbæres her.

Skal vi oppildne slitne spellere med voggesangen vi synger i dag? Er det lurt med en forandring? Kjør debatt!

Vålerenga i dag

Kart til Årbogen BIRKEBEINEREN

Birkebeineren – Vålerenga 2
Årbogen Kunstgress klokka 18

Gjøvik tok tre og Ørn ett poeng i går. I kveld hanker Lillehammer inn tre mot Godset og dermed er framtida fortsatt lys for Vålerengas konkurrenter rett over streken. Unggutta trenger solid støtte fra tribunen. Fyll opp kjerra med folk og kjør til Krokstadelva etter middag!

Det er en ordre.

8 kommentarer til «Dagboka mandag 27. august 2012»

  1. Tror faktisk dette handler om (ut)Flod sine krav enn om Carews. Carew har tjent sine penger, og behøver ikke mer. Men (ut)Skudd-Flod har løpende driftskostnader og annet som skal dekkes inn fra år til år, og han ser sitt snitt til å grafse til seg. Hvis Carew vil spille fotball for oss, gå for en prestasjonsordning med null økonomisk risiko for klubben. Men det tjener jo ikke (u)Fordragelig-Flod noe på…

  2. Skjønner ikke den negative innstillingen til en del Vålerenga supportere. Disse tallene er dementert av Carew selv. Det største problemet her er at folk på Valle ikke har kalkulatoren med seg for å finne ut hvor mange ekstra bill. dem må selge for å få råd til Carew. Jeg er overbevist om at Carew i form trekker kanskje 2000 til 3000 ekstra på kamp, det blir det fort 3 mill av (hvis det tallet er riktig, noe jeg ikke tror). På den annen side kommer de sportslige gledene vi har av John. Som han sier selv vil han satse….. da har vi norges BESTE spiss, kom faen ikke å fortell meg at vi ikke trenger det!!! Hjertelig velkommen Lille John, ikke hør på negativiteten til trangsynte supportere!!

  3. Joachim Strandberg og noen andre idioter prøver nå å skulle bytte ut " Mitt Vålerenga " som pausesang når spillerne kommer inn, skriv dere på lista under og vis at dere tar avstand i fra folk som vil ødelegge tradisjoner og for mange andre tusen, egoister skal ALDRI ha plass hos oss…

    http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=4165&fb_action_ids=10151004496255780&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

  4. Carew var lysten på å skrive under men som han sa så er det vanskelig å skrive under når han ikke får den støtta han trenger for å komme seg opp igjen. Talsmannen for klanen som var fort ute å kritiserte Carew har skremt bort spillere før å skjønner at han ikke er sikker på en enga retur når han får servert det i tryne kjellsen. Hadde jeg vært Carew så vet jeg ikke om jeg hadde giddi å skrive under selv når du har en talsmann for supporterne som oppfører seg sånn. Hva skjedde med slagordet klubben for alle. Takk kjellsen for at du var med på å ødelegge en overgang for en spiss som kunne hjulpet oss samt tiltrukket tilskuere så klubbkassa hadde sett penere ut.

Legg igjen en kommentar