Dagboka torsdag 23. august, 2012

Både VG og Aftenposten melder rykter om en John Carew overgang retning Vålerenga. Fint! skriver vi, men så husker vi plutselig at året skrives 2012, og ikke 2008. John Carew har ikke fått forlenget kontrakten sin med West Ham og er tydeligvis på utkikk etter et sted å gjøre av seg. Hva er da mer … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. august, 2012»

Både VG og Aftenposten melder rykter om en John Carew overgang retning Vålerenga. Fint! skriver vi, men så husker vi plutselig at året skrives 2012, og ikke 2008.

John Carew har ikke fått forlenget kontrakten sin med West Ham og er tydeligvis på utkikk etter et sted å gjøre av seg. Hva er da mer naturlig enn Vålerenga, klubben der karrieren fikk en rakettstart i 1997?

Vel, all sympati til tross, det begynner å bli en stund siden lille-John var en fryktet spiss. Og hans tid som overvektig på landslaget hefter fortsatt ved minnet. Fjoråresesongen var heller ikke av de beste.

– Dette var ingen god sesong. Så hvor lett det er å få kontrakt ute nå, det får vi se på, minner VG oss på at Per A. Flod sa i mai.

Men nå etter salget av Håvard Nielsen er Vålerenga tilført midler, og da kan det kanskje fiskes litt.

– Vi har ikke hatt noe behandling av John Carew i sportslig utvalg, men navnet John Carew blir nevnt med ujevne mellomrom. Men før det gjennomføres reelle forhandlinger må det sendes melding til SU, og det har ikke skjedd her, sier Håvard Lunde til VG Nett.

Den som lever får se. Vi må innrømme at vi er litt bekymret for at Per A. Flod og John Carew kun ser på Vålerenga som et egnet middel til å toppe opp pensjonskassen. Men ingenting hadde gjort oss lykkeligere enn om vi tar grundig feil der.

2 kommentarer til «Dagboka torsdag 23. august, 2012»

  1. Carew er et monster av en spiller.
    En mann motstandernes forsvar er nødt for å ta hensyn til.
    Jeg tror at Carew er god nok for tippeligaen om han så satt i rullestol, og jeg håper virkelig vi henter ham.
    Kommer han i form, er det vel ingen som tviler på at han kan tilføre laget vårt en hel masse.
    Men så var det å komme i form da John…

Legg igjen en kommentar