Dagboka fredag 24. august, 2012

Molde varmer media med 2-0 seier over Heerenveen. Vålerenga varmer media med et par nyervervelser og ved å flørte med John Carew. Søndag kl. 18 på Røkkeløkka får vi se hva som funker best. Vi har i alle fall lært hva som skal til for å få norsk fotballpresse til å skrive om norsk fotball … Fortsett å lese «Dagboka fredag 24. august, 2012»

Molde varmer media med 2-0 seier over Heerenveen. Vålerenga varmer media med et par nyervervelser og ved å flørte med John Carew. Søndag kl. 18 på Røkkeløkka får vi se hva som funker best.

Vi har i alle fall lært hva som skal til for å få norsk fotballpresse til å skrive om norsk fotball sånn utenom kampoppsummeringer dagen etter eliteserierunden (i den grad det finnes en eliteserierunde lenger, nå som den er spredt over fire dager eller så). Nemlig seier over europeisk motstand eller en kobling til en av utenlandsproffene.

Som skrevet i går så har ikke John Carew greid å orge en kontrakt for årets sesong. Dermed så er det naturlig å koble han opp mot Vålerenga. I følge Kjetil Siem så finnes det til og med en gammel avtale om slikt.

– Jeg sa at «når du skal tilbake til Norge, så kan du ikke gå til RBK selv om du har spilt der også. Du må ta de siste årene av karrieren her, med familien din og sikkert noen barn». John var enig i det, og da sa jeg at vi skulle skrive under på en avtale. Vi regnet på det, jeg foreslo 2010, men John mente det var litt for tidlig. «Vi må ta 2012», sa han. Dermed signerte vi på det og tok hverandre i hånda, sier Siem i Dagbladet.

Klanens Christian Kjellsen har omtrent samme holdning til saken som den VPN inntar:

– Jeg mister ikke nattesøvnen – hverken av glede eller sorg over denne saken, sier Kjellsen til VG Nett.

Men…

– Veigar Pall Gunnarsson og slappe spisser har vi fått nok av, fortsetter Kjellsen.

Det er fælt å si det, men det er faktisk en stor sjanse for at John Carew faller i kategorien «slapp spiss». Eller?

– Vi er jo kommet dit at vi egentlig bare er fornøyde dersom noen scorer mål for oss. Ingenting er hyggeligere enn at Carew kommer tilbake og avslutter karrieren her med å bli toppscorer i eliteserien, sier Kjellsen i VG.

– Det handler om én ting, som bare John kan svare på, og det er motivasjon. Er han skadefri og motivert, er det ikke tvil om at han kommer til å løfte Vålerenga og norsk fotball. Det må du faktisk være en nerdete rakettforsker for å ikke forstå, sier Siem i Dagbladet.

Fra en som faktisk er en nerdete rakettforsker kan jeg ikke si meg annet enn enig, men allikevel er det helt umulig å fjerne følelsen av skepsis som trenger seg på når man tenker på et John Carew come-back.

En kommentar til «Dagboka fredag 24. august, 2012»

Legg igjen en kommentar