Dagboka mandag 20. august, 2012

Vålerenga har kjøpt inn ny spiss, nemlig Torgeir Børven fra Odd. Håvard Lunde melder at det er mere på gang, mens Mohammed Fellah får litt av æren for Børvenkontrakten. Kanskje sesongen ikke er helt slutt likevel? – Jeg brukte alle knepene jeg kunne for å overbevise Torgeir om at han skulle komme til oss. Vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. august, 2012»

Vålerenga har kjøpt inn ny spiss, nemlig Torgeir Børven fra Odd. Håvard Lunde melder at det er mere på gang, mens Mohammed Fellah får litt av æren for Børvenkontrakten. Kanskje sesongen ikke er helt slutt likevel?

– Jeg brukte alle knepene jeg kunne for å overbevise Torgeir om at han skulle komme til oss. Vi var på en landslagssamling i Mjøndalen nå nylig, og delte rom. Ryktene om at Vålerenga var interesserte hadde begynt å gå, og jeg forsøkte alt jeg kunne for å få ham hit. Han er en fantastisk spiller, sier Mohammed Fellah til VG.

Og demper dermed litt av den sure smaken vi har hatt i munnen etter at Håvard Nielsen forlot Vålerenga fordel Red Bull Salzburg eller hva det nå heter. Håvard Nielsen har gjort det bra han, senest med hat-trick mot selveste Admira, og det kan vi unna ham når vi vet at Vålerenga har gått sånn ca. 19 millioner i overskudd på spissbytte.

Det vil si dersom Børven leverer.

Mannen selv innrømmer i hvert fall at Fellah var en viktig komponent i klubbytte.

– Vi har spilt mange kamper sammen for U23-landsalget, og Fellah har en egen evne til å slå om seg med gode baller. Forhåpentligvis får jeg ligge på topp, mens han ligger like bak og forer meg med baller. Det er i alle fall noe som har fungert bra før, sier Torgeir til VG.

– Dette er en spiller som passer veldig godt inn i vår profil. Han er ung, har gode holdninger, og med videresalgspotensial, supplerer Håvard Lunde.

Lunde forteller også at det er gode sjanser for at det skal komme flere inn i troppen før vinduet stenger. Som vanlig varsler vi at det neppe er noen grunn til å holde pusten. Skjer det så skjer det, og dessuten så skal dagens stall være mer enn god nok til å hevde seg høyt i årets rekordjevne eliteserie. I hvert fall nå som både Molde og Strømsgodset viser visse tegn på å vakle.

2. lagskamp utsatt på ubestemt tid

Rekruttkampen som skulle vært spilt mot Elverum lørdag er utsatt på ubestemt tid. Hvorfor vet ikke vi.

Billettinfo og kjøp

Vi har fått inn et par linker fra Sjappesjef Frode Veie. Kan tenkes vi ikke har postet dem ennå så her er de:

Molde-Vålerenga søndag 26. august kl. 18 (TV2 Sport)

Rosenborg-Vålerenga søndag 16. september kl 19. (TV2)

Legg igjen en kommentar