Dagboka tirsdag 21. august, 2012

Lite nytt i dag, så vi tar sjansen på å sitere den «nye» Stabækspilleren Veigar Pall Gunnarsson som forklarer hvorfor han ikke trives i Vålerenga. Ved slutten av fjorårets sesong var det flere blant oss, samt ikke minst Martin Andresen, som ventet noe stort av Veigar Pall Gunnarsson. Vi hadde sett hans posisjoneringsevne, smarte flikk, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 21. august, 2012»

Lite nytt i dag, så vi tar sjansen på å sitere den «nye» Stabækspilleren Veigar Pall Gunnarsson som forklarer hvorfor han ikke trives i Vålerenga.

Ved slutten av fjorårets sesong var det flere blant oss, samt ikke minst Martin Andresen, som ventet noe stort av Veigar Pall Gunnarsson. Vi hadde sett hans posisjoneringsevne, smarte flikk, og gode retning mot mål og regnet med at med en vinters Vålerengaopphold i beina og i hodet kunne ikke veien til storsuksess være lang. Slik gikk det ikke, Veigar kom tilbake etter juleferien og så ut som en middels klansmann etter tur retur Stavanger med buss.

– Jeg kan ikke bare drikke vann og spise vitaminer, sier Gunnarsson til VG Nett.

– Jeg må spøke, le og trives for å yte mitt beste. Jeg må få tulle og være useriøs, men med en gang dommeren blåser i gang kampen, er jeg 100 prosent dedikert, det er det som teller, fortsetter han. Men det er nettopp det som var problemet sett med våre øyne. Ta deg gjerne en øl, ta deg gjerne ti for den saks skyld. Og så vidt vi har skjønt av Arild Rønsen, Freddy dos Santos og Morten Berre så er det ikke forbudt å le og tulle i Vålerengas garderobe. Det vil si så lenge det ikke går ut over formen, og du faktisk kan gå på banen og gi 100 prosent. Slik var det ikke når Pall Gunnarsson spilte i Vålerenga.

– I Stabæk kan vi gi ham den backingen, kjærligheten, friheten og tryggheten han trenger for å være god, forteller Ingebrigt Steen Jensen til VG Nett før han avslutter ganske så avslørende:

– Han har vel egentlig bare vært skikkelig god i Stabæk. I Nancy, Vålerenga og på det islandske landslaget har det ikke fungert. Nå kommer han tilbake for tredje gang – den eneste som har gjort det tidligere er Martin Andresen.

Synd det ikke gikk i Vålerenga, men på oss virker det som om Veigar kan være en tung byrde å bære dersom han ikke får det akkurat slik han vil ha det. Da synes vi at de tre millionene han fikk i årslønn kan brukes på mye fornuftigere måter.

Billettinfo og kjøp

Det kan ikke skade å la dette stå en dag til: Vi har fått inn et par linker om bortebilletter fra Sjappesjef Frode Veie.

Molde-Vålerenga søndag 26. august kl. 18 (TV2 Sport)

Rosenborg-Vålerenga søndag 16. september kl 19. (TV2)

Legg igjen en kommentar