Dagboka torsdag 16. august 2012

Høy solfaktor og desto lavere vålerengafaktor. En strålende dag som skapt for avspasering. Dagboka tygger drøv i sensommervarmen. Landskampen God eller dårlig generalprøve? Vanskelig å si. Drillo ønsket å få noen svar, men det tror vi ikke at han fikk, bortsett fra at det er greit å vite at Henriksen er oppskrytt og at Jarstein … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. august 2012»

Høy solfaktor og desto lavere vålerengafaktor. En strålende dag som skapt for avspasering. Dagboka tygger drøv i sensommervarmen.

Landskampen
God eller dårlig generalprøve? Vanskelig å si. Drillo ønsket å få noen svar, men det tror vi ikke at han fikk, bortsett fra at det er greit å vite at Henriksen er oppskrytt og at Jarstein er en løs kanon på dekk. Han har sitt å slite med, Drillo. Til gjengjeld er vi nødt til å slite med ham. Vårt konstruktive forslag til forbedringer: Berre på landslaget!

Overgangsvinduet
Ekspertene har i følge TV2 utropt Rosenborg som overgangsvinner. Bak dem følger Lillestrøm, Brann, Molde og Viking i nevnte rekkefølge, mens Fredrikstad er den store taperen. Vålerenga er ikke nevnt. Et lag som selger sin beste spiller og ikke bruker rekordsummen 20 mill på forsterkninger, vil aldri nå opp på en sånn liste. Og hva så? Det kommer vinduer etter dette og laget er bra nok som det er. Hvor mye bedre det blir med Børven og/eller Søderlund gjenstår å se og vi får vel heller ikke se det.

Rekruttlagene sliter
Tirsdag skrev vi om rekruttlagene til tippeligalagene i dagboka. I går fulgte VG-papir opp med en helside. Det fokuseres på at vi i neste år risikerer at kun fire av seksten lag i eliteserien har rekruttlag i 2. divisjon. Det skrives om bunnivå for eliteseriens reserver. Toppfotballsjef Nils Johan Semb er bekymret. – Dette er selvfølgelig ikke bra, sier han.

Hva er det som ikke er bra? Er det nivåhevingen i lavere divisjoner som bekymrer? Hva er det som er så galt med at lagene i andre divisjon har blitt bedre? Dette blir litt sånn som når hele Norges Rosenborg taper, da er det alltid RBK som har spilt dårlig, aldri motstanderen som har spilt godt.

Vålerenga i dag
Oslos stolthet på TV8 i dag fra kl. 17.30. TV8 finner du på kanal 23 hos Get i hele Oslo, kanal 41 på Canal Digital i hele Oslo og Akershus samt på Altibox over hele landet.  Les om dagens program på vif-fotball.no

Legg igjen en kommentar