Dagboka fredag 3. august, 2012

Etter et par rolige dager smeller det endelig denne helgen. Kamp hver dag, sol hele veien, rykter om ny mann, ny mann spilleklar, ny mann nesten spilleklar og hutte-tu!    Haugesund, første offer Ingen skal påstå at bortekamp mot Haugesund er walk over. Vålerenga har sendt en tropp på 17 mann over fjellet, noe som … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. august, 2012»

Etter et par rolige dager smeller det endelig denne helgen. Kamp hver dag, sol hele veien, rykter om ny mann, ny mann spilleklar, ny mann nesten spilleklar og hutte-tu! 

 

Haugesund, første offer

Ingen skal påstå at bortekamp mot Haugesund er walk over. Vålerenga har sendt en tropp på 17 mann over fjellet, noe som betyr det er en åpen plass. Som kjent kom Benjamin Dahl Hagen og Chuma Anene tilbake fra utlån denne uka og er rett inn i troppen. Alexander Solli, som har hatt en fin fremgang etter skaden, er også med. Vi tror vel ikke han starter i dag heller, men håper han får et flott innhopp. For første gang er Giancarlo González med i troppen. Martin og trenerteamet bør ha fått et godt bilde av ham og han har blitt kjent med de andre spillerne. Det øker mulighetene for at han får sin debut i kveld. Hele troppen finner du her.

Når det bare er 17 mann i troppen har man anledning til å slenge med én til i løpet av dagen. Den er nok forbeholdt Chad Barrett og det jobbes hardt for å få ham spilleklar. Blant annet måtte Chad i kontakt med myndighetene i går for å få arbeidstillatelse. Går det formelle i orden er det en mulighet for at også han går rett inn i startoppstillinga, han har jo vært en uke på prøvespill, er relativt oppegående og har spilt fotball før. Uansett går dette tydeligvis på bekosting av Veigar Páll Gunnarsson som ikke er i troppen. Selv om Chad ikke skulle bli klarert for spill er det lite trolig at Veigar sendes over fjellet, noe som neppe gjør selvtilliten hans bedre. Vi kan selvsagt spekulere i om dette betyr en pause i forholdet mellom klubben og spilleren og at Veigar får prøve seg litt i en annen klubb. Det gjør vi ikke. Spekulasjoner får andre ta seg av.

Ellers er det litt nytt på Haugesund sin side også. Amer Osmanagic debuterer denne kampen. Amer er fra Serbia. Amer er bitchen til Bojan og vil trolig ikke gjøre stort ut av seg. Dessuten dømmer smått korpulente Helgerud kampen. Fysisk forbereder han seg på å bli medlem av Klanen, så dette går nok bra.

 

Øst mot vest på Røen

Lørdag er det Vålerenga damer sin tur til å trille ball. Denne gangen skal de møte «Dynamite girls», hva de nå måtte mene med det. På Facebook har noen skikkelig gale Røen-supportere postet følgende kraftsalve:

Vi er dessverre ikke interessert i vennskapsgrilling med motstanderne, så vi er mer klar for grilling et sted vi kan ta noen øl. Planen er å samle en gjeng, lage god stemning og gå i samlet tog ned til banen. Viktig at vi lager mer liv enn det klanen gjør! 😉 Vi er en gjeng på ca 8 stk som hater Enga, om det er herrer eller kvinner. Så vi ønsker å samle en enda større gjeng og lade opp til kamp! Så alle supportere som er klar for fest, er hjertelig velkommen. Spillerne skal hylles med stort engasjement

Huff da…vi på vår side oppsøker mødrene deres når fedrene er på forretningsreise eller jobber overtid. Da søker fruene spenning i hverdagen ved å betale u-dusja østkantgutter for sexuelle leker som gjerne inneholder flittig bruk av potteplanter og hageslanger. Etterpå fyrer vi grillen på terrassen, knekker en øl og når dere kommer hjem presenterer mor oss som «onkel».

Kampen starter 15:00 og går på Røen stadion. Eller der omkring.

 

Rosinen i pølsa

Søndag er selveste dagen for alle som strøyk i engels på alle trinn skolen kan by på, men allikevel insisterer på å prate språket i tide og utide. Mænnjuanført av selveste sør Ælleks Førgussen skal ha treningsøkt på Ullevaal. Rundingsbøyer for dagen er Vålerenga. Vi tror allikevel på lun stemning og godt humør. Veigard får neppe særlig med selvtillit av denne kampen heller, og ser den nok heller ikke på TV. Vi gleder oss til å høre nordmenn slenge engelske skjellsord mot dommere og spillere i blått.

 

Vålerenga kjøper Odd

Mer presist melder Telemark Avis om interesse for Torgeir Børven. Andre er også interesserte, men Vålerenga skal ha vært i kontakt med folk i Skien for å finne ut om det er mulig å få kloa i 20-åringen uten å blåse alle penga vi fikk for salget av Nielsen. Det er fremdeles så tidlig på dagen at vi ikke er helt sikre på hva vi mener om det.

 

Trenger du nye klær?

Skjerfboden har vokst ut av kottet i Strømsveien og ekspandert virksomheten til internett. Stort sett driver de på et slags humanitært grunnlag og gitt overskudd til Vålerenga fotball for dekking av bøter og reinvestert i innkjøp av nye trøyer. Nå som de har blitt moderne og solgt sjela si er det ikke godt å si hvor de havner, men du oppfordres allikevel til å besøke nettbuttiken deres her.

 

Har du noen minutter til overs?

VPN er alltid på jakt etter nye folk til dugnadslaget. Enten du er god på Word Press, grafikk og design, skrivefør eller kan bidra på andre måter. Arbeidspresset er ikke fryktelig stort, du leverer når du kan, det du kan. Enten det er bannere, oppdateringer, turreferat, eller saker om klubb og spillere.

Vi kan ikke friste med annet enn at det tidvis vil dukke opp sinnsyke mails i innboksen din og det hender vi får presseakkreditering når vi skriver kampreferat. Har du lyst til å bidra? Send noen ord om hva du kan tenke deg å gjøre til: kontakt_ossATTvpnDÅTTno

 

Vålerenga i dag

Er du ikke av de som allerede sitter på Klansbussen og klemmer i deg toast på vei til Haugesund kan du se kampen på Vålerenga Vertshus, Bohemen eller hos en kompis. De to første anbefales på det sterkeste.

 

 

 

PS: Helt på tampen fikk vi inn denne fra =Enga:

Fanziner har man holdt på med siden starten på Klanen i 1991. Noen holder koken enda og =Enga#11 skal lages. Årets første utgave og 60 sider skal fylles med mye moro for usle 20 spenn. Men det trengs hjelp for det er utrolig kjedelig hvis 1 person må skrive alt. Så hvor er dere gamle skribenter som hadde så mye på hjertet før?. Ikke nøl med å ta kontakt, det vanker premie fra =Enga sitt lager til en som bidrar. Hva kan vi ikke si, men det vill nok glede flere enn bare deg sjæl. Trenger ikke hjelp til å komme på saker?, finnes nok å ta av i Vålerenga miljøet…..

Deadline: Fort som faen og sendes til erlikenga ætt gmail dått com.

Legg igjen en kommentar