Dagboka torsdag 2. august, 2012

Med en mediesjef ute i ferie er det fullstendig dødt rundt klubben. Ingen rykter, ingen vitser og ingen vet egentlig om nye folk er på vei til Haugesund. Selv med det utgangspunktet blir det Dagbok.    Fredagskamp mot Haugesund Vålerenga og Haugesund har så langt høstet like mange poeng. Dermed blir morgendagens kamp avgjørende for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 2. august, 2012»

Med en mediesjef ute i ferie er det fullstendig dødt rundt klubben. Ingen rykter, ingen vitser og ingen vet egentlig om nye folk er på vei til Haugesund. Selv med det utgangspunktet blir det Dagbok. 

 

Fredagskamp mot Haugesund

Vålerenga og Haugesund har så langt høstet like mange poeng. Dermed blir morgendagens kamp avgjørende for begge lag, hvem skal egentlig ligge på 5. plass? Dette ville normalt vært en kioskvelter fra avisenes ståsted, men det ser ut som om de er mest opptatt av en eller annen konkurranse som foregår i England. Heldigvis for oss er klubbene selv så profesjonelt drevet at de har egne mediahus tilknyttet sin sekundærvirksomhet, fotball. Fra Vålerengas hjørne melder Andrea Loberto at det blir en vanskelig bortekamp og vi må bli bedre offensivt:

Vi har mistet to spillere som har scoret mye mål. Men dette kan være en god anledning for andre til å ta ansvar. Flere må  stå frem og bidra til at vi vinner kamper.

Haugesund melder fra sitt hjørne at leiligheten Morten Berre bodde i, da han var innom Haugesund, er til salgs.

Eg husker vi alltid stoppa utforbi denne leiligheten og sang Morten Berre sangen(bare kalt Solskjærsangen)utforbi denna leiligheten på vei fra sentrum og til Gamlå kampdagen.

Ingenting er som god, gammeldags drittslenging før kampen…så da er vi oppdaterte da? For øvrig flyr laget vestover i dag uten at vi aner hvem som blir med. Vi tror jo Gonzalez fikk flybillett, men ingenting bekrefta fra klubben.

 

Ta turen

Du kan ikke stole på å bli særlig oppdatert om dagen, derfor bør du selv ta turen til Haugesund og se kampen med egne øyne og snappe opp rykter med egne ører. Klanens buss kjører, for 600 spenn får du bli med begge veier. Dessuten lager kokken toast du kan kjøpe for en billig penge eller intim stund. Denne gangen dreier det seg muligens om en type grov og en type fin toast. Den grove med sennep….det er spennende dager! Les mer om turen på Klanens feiende flotte, og nye, sider.

 

Lokaloppgjør

Damene fortsetter sin seiersdans gjennom toppserien. Akkurat nå ligger de på sjuende plass, men lørdag møter de Røa på bortebane. Når våre ølbælmende, rapende og prompende damer går i duell med cava- og valiummissbrukere fra Oslo vest er utfallet gitt og våre egne vil klatre på tabellen. Kampen starter 15:00 og spilles på Røen stadion. Eller noe.

 

Vålerenga i dag

Start en fekteklubb, østkanten har ingen og det er alt kidsa vil holde på med det neste året. Hiv og hoi.

Legg igjen en kommentar