Dagboka onsdag 1. august, 2012

Andrelaget fikk en sommerdag i Horten som ornitologer. De fikk i det minste sett ørn. Ellers skjer det ikke all verden i Vålerengas univers foruten at vi har oppdaget at Chad Barret prater på inn og utpust og at Gunnarsson muligens reiser en tur til Nadderud uten resten av laget.    Andrelaget på nedrykksplass I … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 1. august, 2012»

Andrelaget fikk en sommerdag i Horten som ornitologer. De fikk i det minste sett ørn. Ellers skjer det ikke all verden i Vålerengas univers foruten at vi har oppdaget at Chad Barret prater på inn og utpust og at Gunnarsson muligens reiser en tur til Nadderud uten resten av laget. 

 

Andrelaget på nedrykksplass

I går reiste de unge og lovende, forsterket med Ibba, Hæstad og Solli, til sommerbyen Horten. Der var det bunnoppgjør mot Ørn Horten, en kamp begge lag åpenbart ville vinne. Det er gjerne sånn i bunnoppgjør. Og fotball generelt. Dessverre fikk Vålerenga såpass mye pryl i første omgang at det ble i overkant mye å hente inn igjen i den andre omgangen. Selv om forsøket skal ha vært helhjertet. Lagene gikk til pause på 3-0 og pausepraten skal ha vært av den motiverende sorten:

 I tillegg til at vi sårt trenger poeng, hadde vi æren å spille for, og gutta responderte veldig bra på pausepraten. Andreomgang var mye bedre enn den første, vi tok over kampen, reduserte to ganger og var faktisk nær et utlikningsmål. I perioder var vi gode, men det holdt ikke til poeng i dag.

Dette sier Vålerengas trener, Alexander Olsen, til Vålerengas sider. Ellers kan det legges til at Shåresh Ahmadi og Aleksander Solli stod for Vålerengas mål. Vi har altså en målscorer i troppen som reiser til Haugesund på fredag.

Med dette ligger altså rekrutta under nedrykkstreken med Ørn Horten over seg.

 

Chad er ei skravlebøtte  

TV-kanalen til LA Galaxy har tatt en prat med Vålerengas nye spiss, Chad Barret. Himmel og hav som den fyren skravler. For det første går kjeven hans raskere enn beina til Bolt, for det andre trekker han ikke pusten uten at ordene fortsetter å strømme ut. Helt ærlig, dette fikk vi lite ut av. Lyst når det er lyst, mørkt når det er mørkt og Troy Perkins var vel det vi snappa opp før ordene traff veggen bak oss og falt i gulvet. Se heller intervjuet sjøl.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eXpvhmpyibA&feature=share[/youtube]

 

Gunnarsson til Stabæk?

En annen som skravler litt mye er vår egen Veigar Páll Gunnarsson. Igjen har han snakket med media om at ting er litt tungt. Selvtilliten uteblir og kort oppsummert er han bare passasjer i livets bil mens alle andre kjører den. Spørsmålene blir jo mange for en skarve supporter. Hvordan kan spillere kun lykkes i én klubb? Mannen var ustoppelig i Stabæk, gikk i stykker i Frankrike og havarerte på ny i Vålerenga. Dessuten har Vålerenga en sånn hjernetrener i støtteapparatet. Har hun snakka med Veigard? Hvorfor hjelper ikke det (heller)? Til Nettavisen sier i hvert fall Veigar følgende:

Jeg sliter med selvtilliten og er ikke i kampform for tiden

Det kan vi alle se. Hva gjør du egentlig for å bedre egen selvtillit? Har du ingen indre motivasjon? Eller ligger ditt håp i å reise til Stabæk på lån? Om dette sier Veigar:

Hvis jeg hører noe om dette og det blir mer seriøst, kan jeg kommentere det. Foreløpig har det ikke skjedd noe og da ønsker jeg heller ikke å si noe mer. Vi får se hva som skjer

Her burde du vel bare fnyst av reporterens spørsmål og sagt du umulig kan bli i bedre form av å spille for et lag klare for nedrykk. Heldigvis har vi Berre, bare landslaget ikke bøffer ham.

 

Gratulerer med ny nettside, Klanen

Klanen har gått ut av sitt gode skinn og fått et nytt. Der skjer det jævla mye på én gang, ta turen inn på www.klanen.no og elsk hvert sekund du er på nettsiden.

 

Vålerenga i dag

Verdens største fotballturnering foregår i Oslo uten at Norges beste fotballakademi gjør seg bemerket. Les mer på Sotahjørnet.

 

En kommentar til «Dagboka onsdag 1. august, 2012»

Legg igjen en kommentar