Dagboka tirsdag 17. juli 2012

Ferie for fiskere reguleres av lov 16 juni 1972 nr. 43 , mens dagbokskribenter ikke nevnes med ett ord i ferieloven Endelig er dagen her. Den dagen det ikke er en dritt å skrive om i noen som helst dagbok og aller minst i den vålerengarelaterte. Det er drittvær, ensbetydende med sommer, med andre ord … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. juli 2012»

Ferie for fiskere reguleres av lov 16 juni 1972 nr. 43 , mens dagbokskribenter ikke nevnes med ett ord i ferieloven

Endelig er dagen her. Den dagen det ikke er en dritt å skrive om i noen som helst dagbok og aller minst i den vålerengarelaterte. Det er drittvær, ensbetydende med sommer, med andre ord ferie. Selv om gamle, grinete dagbokskrivere ikke fortjener noe som helst, aller minst ferie, så er de av og til nødt til å melde pass. Sorry, niks dagbok i dag, men det blir nok en råd i morgen, skal du se, selv om vi ikke fikk lurt inn Marienlyst Stadion klokka 18 som feriemål i familiens reiserute i år.

Sånn som dette vil det bli noen uker, en dagbok litt til og fra, litt annenhverdagbok for å si det sånn, men aldri helt borte. Vi har ikke daua, vi står sikkert opp hver tredje dag, men det lønner seg ikke å stille klokka etter oss. Fra 13. august er vi tilbake for fullt, og vi håper dere unner oss denne ufortjente, halvfulle ferietida.

Så i stedet for å lese alt vi ikke har skrevet om Chad Barrett, kan dere stikke opp på treningsfeltet på Valle og se om nettopp han er spissen Vålerenga trenger. Titt innom på nettsida vår også en gang i blant, for Dagboka er tilbake før vi minst aner det, som sagt  kanskje allerede i morgen.

Vålerenga i dag
Strømsgodset 2 – Vålerenga 2 i Drammen klokka 18. En kamp rekruttene må og skal vinne for å krabbe over streken igjen etter at flere bånnlag slo til i helga.

Legg igjen en kommentar