Dagboka onsdag 18. juli 2012

Ferielivets gleder har ikke klart å stoppe Dagboka ennå. Det sier sitt om badetemperaturer og fiskebett. Vadim Demidov kastes til ulvene. Om dette er likestilt med å gå i hundene, overlater vi til ekspertisen å diskutere, men til Vålerenga går han definitivt ikke, så sluttstrek er satt for den romantiske overgangen dagboka veltet seg i tirsdag … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. juli 2012»

Ferielivets gleder har ikke klart å stoppe Dagboka ennå. Det sier sitt om badetemperaturer og fiskebett.

Vadim Demidov kastes til ulvene. Om dette er likestilt med å gå i hundene, overlater vi til ekspertisen å diskutere, men til Vålerenga går han definitivt ikke, så sluttstrek er satt for den romantiske overgangen dagboka veltet seg i tirsdag 20. mars. Tydeligvis har ikke Christina Vucicevic gjort jobben sin, men pytt-pytt, Vålerenga har andre midtstoppere i kikkerten. Vif-fotball.no skriver at tjue år gamle Nuru Sulley fra Ghana prøvespiller på Valle i disse dager. Vel, tjue og tjue. Vi googlet ham til å være født 11.juni 1988. Vi fant en lengre omtale av spilleren i Canadian Soccer News-AFTN da han var på prøvespill i canadiske Vancouver Whitecaps i februar i år. Klubbens speider, Tommy Soehn, hadde latt seg imponere på en speidergutt-tur til vestafrika, men prøvespillet i Canada har foreløpig ikke ført spilleren lenger enn til nye prøvelser på Vålerenga.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gafOcu8bx_M[/youtube]

Vi ønsker Nuru Sulley lykke til, og henviser leserne til hva Martin mener om spiss og midtstopper på prøvespill på klubbens sider.

Når det gjelder spissen Chad Barrett som ikke har fått all verdens tillit i LA Galaxy merker vi oss kommentaren vi fikk til mandagens dagbok: – Nå er det vel en mer eller mindre kjent spiller ved navn Robbie Keane som spiller fast enslig spiss på Galaxy… Kan absolutt være spennende dette 🙂

Godset 2 – VIF 2   1-2
TekstTV-oppdateringer på NRK er en spennende affære:  1-0, 2-0, 1-1, 1-2, Slutt.

Riki Tomas Alba utliknet et par minutter før pause. Monir Benmoussa sikra en svært viktig seier på overtid.  Gule kort til Quaka og Dawda. 50 tilskuere så VIF2 krabbe opp på tørt land, to poeng over streken. Kamp mot bunnlaget Brumunddal i Vallhall neste mandag. Mer om gårsdagens kamp på vif-fotball.no

Feriedagboka
Det blir nok en ordning til og med mandag, men så kan det være at ferien tar overhånd. Den som leser får se 🙂
 

Legg igjen en kommentar