Dagboka torsdag 19. juli 2012

Feriedagboka tusler videre, men nå er det ikke lenge til vi avspaserer noen dager. Prøverommet på Valle Om flokken av prøvespillere på Valle avspeiler et gjennomtenkt opplegg for lagbygging, eller om det dreier seg om en slags feriekoloni, nei, det har vi ikke peil på. Men med så mye lovende aldersbestemte krefter i egne rekker … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. juli 2012»

Feriedagboka tusler videre, men nå er det ikke lenge til vi avspaserer noen dager.

Prøverommet på Valle
Om flokken av prøvespillere på Valle avspeiler et gjennomtenkt opplegg for lagbygging, eller om det dreier seg om en slags feriekoloni, nei, det har vi ikke peil på. Men med så mye lovende aldersbestemte krefter i egne rekker syns vi dette i beste fall virker litt unødvendig og i verste fall demoraliserende. Men det er jo alltid hyggelig med besøk, og vi regner med at det er klubben som betaler oppholdet for gjestene som er hentet til treningsfeltet for å vise seg fram.

I går dukket to unge senegalesere opp, en tjue år gammel spiss som skal trene med A-laget og en sytten år gammel midtstopper som U-gruppa tar seg av.

Vi vet ikke så mye om disse talentene, annet enn at de er utviklet i det veldrevne fotballakademiet Academy Mawade Wade i Dakar der Moldes vrakete speider Jon «Såpa» Thorstensen nå finner mulige spillere til Vålerenga. Vi har googla, men i vårt relativt grunne søk på nettet fant vi ikke så veldig mye å skrive hjem om, men nok til å fylle et avsnitt i denne feriedagboka:

Simon Badji: Den unge midtstopperen trente med Liverpools yngre garde i fjor.
Souleymane Ndiaye: Dette er et temmelig vanlig navn i Senegal. Søket vårt ga mange treff på fransk og det er mulig en talentfull spiss er omtalt der, noe vi med våre språkkunnskaper ikke har muligheter til å avdekke. Det eneste sikre vi har å tilføre er at om han hadde vært 34 år eldre enn hva klubben opplyser, hadde han vært statsminister i Senegal.

Les mer om to nye prøvespillere på vif-fotball.no

Billettinfo

Nadderud søndag: Nå er det under 200 billetter igjen av våre tildelte 297 på Klansfeltet (felt 309) på langsida på Nadderud, men nærmest ubegrenset antall (1100) i svingen en halv kilometer øst for nærmeste dødlinje på Nadderud. Løp og kjøp i Sjappa før det er for seint. De som er mest opptatt av å spare penger kjøper svingbilletter for en femtilapp eller lar det være og ser kampen på Vertshuset eller Bohemen.
Klansbussen kjører fra Bohemen 14.30. Billetter kr 100 selges i Sjappa.
Bohembussen kjører fra Bohemen 14.45. Kr 100. Påmelding i Sjappa eller hos tore.arctander@nordea.no.

Haugesund selger 250 billetter til bortefeltet kun på nett. Følg denne linken.

Vålerenga i dag
Prøvespill på Valle. Med eller uten Erik Huseklepp?

Legg igjen en kommentar