Dagboka fredag 20. juli 2012

Feriedagboka anbefaler bakgården på Vertshuset som oppvarming til tre poeng på Nadderud og fortsatt medaljekamp utover høsten. Alle som hater Rosenborg koser seg nå som laget har stelt seg slik i hjemme-kampen i går at de sannsynligvis blir kasta på hue og raua ut av Europa League før den egentlig har begynt, men vi som hater Rosenborg enda mer håper … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. juli 2012»

Feriedagboka anbefaler bakgården på Vertshuset som oppvarming til tre poeng på Nadderud og fortsatt medaljekamp utover høsten.

Alle som hater Rosenborg koser seg nå som laget har stelt seg slik i hjemme-kampen i går at de sannsynligvis blir kasta på hue og raua ut av Europa League før den egentlig har begynt, men vi som hater Rosenborg enda mer håper laget klorer seg til avansement i Kazakhstan om ei uke. Vi håper hele Norges RBK sliter seg fram til play-off-kampene  som de taper. La dem mørne beina sine i Europa, da har Vålerenga sjanser til å ta dem igjen i medaljekampen i vår egen andedam. For det er vel ingen tvil om at Rosenborg er litt for mye i siget i hjemlig serie enn vi egentlig liker. Lykke til i Shymkent, DFH, Strandberg og alle dere andre leiketrøndere!

Medaljer, ja! Vålerenga har fremdeles heng, men det betinger at laget viser hva det er lagd av på Nadderud søndag. Etter en markert opptur er det lett å gå i fella. Om det tas lett på bånnlaget denne gangen også,  går både søndagen og medaljene i dass. Vi stoler på gutta. Ta med samme innstilling, spill og innsats som mot Molde, da går dette så det suser!

Ellers prøvespilles det på Valle, foreløpig kun fire, men det er sesong for testing, så det kommer flere, sier Martin. Vi lot skepsisen til dette opplegget få utløp i Dagboka i går, men det er ingen big deal. Vi nøyer oss med å si bare prøv dere!

Helgen skal ringes inn. Bohemen lover lett og lummer sommerquiz klokka 18, og det foregår luftige ting i bakgården på Vertshuset omtrent samtidig. Der holder
The Phantoms konsert kl 18-20 etter at Vålerenga Symfoniorkester har varmet opp fra klokka 17.

 

Sola er i ferd med å overta sommer’n for godt. Tre poeng ligger og venter på Nadderud. Kan vi ha det bedre?

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar