Dagboka mandag 11. juni 2012

En grei seier og et surt tap var fasiten denne helga. I tillegg befestet dagboka seg som den mest klarsynte blant norske fotballmedier.   Gjøvik FF (for faen) Vålerenga 2 tok en Nederland og måtte bite i kunstgraset for hardt kjempende og disiplinerte Gjøvik FF i Vallhall i går ettermiddag. Sånn er det alltid når … Fortsett å lese «Dagboka mandag 11. juni 2012»

En grei seier og et surt tap var fasiten denne helga. I tillegg befestet dagboka seg som den mest klarsynte blant norske fotballmedier.

 

Gjøvik FF (for faen)
Vålerenga 2 tok en Nederland og måtte bite i kunstgraset for hardt kjempende og disiplinerte Gjøvik FF i Vallhall i går ettermiddag. Sånn er det alltid når overmakta er for stor, fra gammeltestamentlig tid har underdogen trukket det lengste strået, bare spør David.

132 tilskuere så Monir Benmoussa putte etter 6 minutter og deretter en drøss med vålerengasjanser. Etter en halvtime utliknet totningene (tilhører Gjøvik Toten?) men det unge, friske vålerengalaget burde gått til pause med klar ledelse, ikke minst på grunn av fete muligheter helt på tampen av omgangen.

Oppland Arbeiderblad skriver at kampbildet fortsatte etter pause med Vålerenga i førersetet, men Gjøvik var mer med på notene, og satte inn dødsstøtet (das Totenschock) halvveis i omgangen og med knallhard defensiv jobbing derfra og ut tok de en fortjent seier i en kamp der Vålerenga burde fiksa tre poeng glatt. Men sånn er fotballen. Ikke sant, Nederland?

Gjøvik passerte Vålerenga på tabellen, mens lagene som kjemper om tredjedivisjon ikke dro nevneverdig innpå. Men om Vålerenga fortsetter tapsrekken (0-2 mot Raufoss forrige runde) og heller ikke vinner kamper som dette, trenger ikke veien til bånnstrid være så altfor lang.

Lite Fart i Vallhall
Kristin Haugstad og Tone Løkås sto for skåringene, en mot slutten av hver omgang. 124 tilskuere så at hedmarkingene ikke var i farta selv om de sendte Linderud-Grei ut av cupen midt i uka. På fartfotball.no karakteriserte de seg selv som nederlagsdømte før kampen. De er fornøyd med arbeidsinnsatsen, men ikke så veldig mye mer. I første omgang lå de stort sett bakpå og sparket unna, skrives det. Vålerenga hadde utallige sjanser, var best i alt og vant meget fortjent.

Kremtoppen er bånn
Veldig mange sure fjes på kremtoppen.no denne uka etter at Tina Wulf ble stemt ut av lista.

Svein Erik og Ken Henry
Det er vel ikke bare disse to, men hele korpset av norske pipeblåsere som sitter i sofaene om kveldene og gnir seg i henda over at dommerjævlene i EM er enda verre enn dem selv. Offside og straffe var ikke pensum da EMs blinde høns ble plukket ut til denne jobben. Selv om dommertrioene er utvidet til kvintetter ser det ikke ut til at de gidder å gjøre mer enn halv manns jobb. Så langt har disse såkalt internasjonale topp-dommerne etterlatt seg et svært dårlig inntrykk. Noe å tenke på når vi setter i gang den obligatoriske hetsen mot norsk dommerstand når tippeligaen en eller annen gang begynner å røre på seg.

Billettnytt
De som brenner inne med billetter til 16.mai-kampen mot Stabæk eller billetter til bortekampen mot Odd 28.mai, har to valg. Enten benytte billettene i de utsatte kampene eller bytte dem i cash (minus billettavgift) i Sjappa

Cupkampen mot Sandefjord i Sandefjord nærmer seg. Bortesupportere har plass på felt N og M, den ene kortsiden bak mål. Her er det plass til 1800 stk. Prisen er 150,- pr stk. Billetter kan kjøpes i egen luke på kampdag eller via Sandefjords nettsalg. På nettkjøp kan man printe ut billetten hjemme, og gå rett til inngangen ved ankomst. Liten grunn til å fly i Sjappa etter cupbilletter med andre ord. Men bussbillettene à kr 300 kjøpes i Sjappa. Bussen(e) går fra Bohemen 20. juni kl.1530

Gammelt nytt
Dagboka tirsdag: Hareide fikk i dag sparken i Viking. I følge Dagbladet har Vikings styre full tillit til den tidligere landslagstreneren. Som kjent betyr ”full tillit” i fotballen at vedkommende har fått sparken, man venter bare på å bli enige om en sluttavtale.

Først lørdag fikk Hareide sparken i VG, Dagbla’, TV2, StavangerAftenblad, NRK og Aftenposten.

Vålerenga i dag
Vente på bussen tjuende juni klokka halv fire

En kommentar til «Dagboka mandag 11. juni 2012»

Legg igjen en kommentar