Dr. Ball gir deg EM-fasiten!

Alle fotballmedier med respekt for seg selv har en fotballekspert som spår fotball-EM. Det har vi også! De fleste ekspertene i media spår Tyskland, Spania, Nederland og Russland som favoritter. Vår ekspert tror på Tyskland og Russland, men har derimot liten tro på Spania og Nederland. – Det spanske laget er på papiret det klart … Fortsett å lese «Dr. Ball gir deg EM-fasiten!»

Alle fotballmedier med respekt for seg selv har en fotballekspert som spår fotball-EM. Det har vi også!

Dr. Ball tror ikke Spania har en sjanse i årets VM. Kanskje blir savnet etter legendariske Raúl for sterkt? Foto: Jan S0L0,Wikimedia Commons

De fleste ekspertene i media spår Tyskland, Spania, Nederland og Russland som favoritter. Vår ekspert tror på Tyskland og Russland, men har derimot liten tro på Spania og Nederland.

– Det spanske laget er på papiret det klart sterkeste. Stjernespillere som får enhver til å føle svimmelhet, samt at de er regjerende europa og verdensmester. Uansett har de ikke sjans! Stjernepreget mannskap har Spania alltid hatt, og nå er de mette på suksess. Barcelona har i flere år regjert klubbfotballen i Europa. Real Madrid har halset etter, og tok den spanske serien i år. Er du mett hjelper det ikke å ha fint kunstnernavn! Ikke har de Raúl med seg heller…

Og fortsetter:

-De siste årene har El Clasico (oppgjøret mellom Real Madrid vs. Barcelona red.anm.) lignet mer på barslagsmål enn fotballkamp. Hvordan skal da disse stjernene fungere sammen, spør han retorisk.

Nederland levnes heller ikke store sjansene fra Dr. Ball

-Nei, få meg til å le! Fin fotball og kjekke karer hjelper ikke når man har den draktfargen. Nederland var gode i gamle dager. Etter min mening er de i det hele tatt som har kvalifisert seg. Om de tar poeng i det hele tatt vil det vær en sensasjon!

Dr. Ball tror helt og holdent på Tyskland i årets fotball-EM.

-Tysk klubbfotball er på vei opp og frem. Nivået i Bundesliga er høyt, og nylig har de tatt den ene faste Champions Leagueplassen fra Italia. Bayern Munchen, som har åtte av de tyske spillerne i EM-troppen, tapte ufortjent Champions League finalen mot Chelsea nå nylig. Å tape en slik kamp på straffespark, hvor du i tillegg har vært best kan slå to veier. For disiplinerte tyskere går det kun en vei, og det er fremover. Da får de sulten. Derfor er det nok ikke store spenningen om hvem som vinner i dette mesterskapet. Det blir Tyskland, slår fotballdoktoren kategorisk fast.

Russland burde man også se opp for i følge VPNs fotballdoktor.

-Russerne har ett spennende lag, hvor mange har såkalt karrieretopp. Spesielt midtbanen er sterk, og så godt som alle spillerne er fra samme klubb. Dette pluss spillere i forsvar og angrep med ekstreme ferdigheter, for ikke å snakke om keeperen. Så kan de fort ta seg svært langt, og kanskje helt til finalen.

Så du ser ikke for deg drømmefinalen mellom Spania og Tyskland altså?

-Overhodet ikke. Spania kan om de får flyten ta seg til semifinalen, men der venter jo Russland som blir alt for sterke. Uten Raúl er de sjanseløse!

2 kommentarer til «Dr. Ball gir deg EM-fasiten!»

Legg igjen en kommentar