Dagboka onsdag 30. mai, 2012

Beklager, men nå er det fotballferie, så for tiden vil det være svært lite nytt å hente. Men et par avtaler for kalenderen i juli kan vi presentere. Vi finner på vif.no at Vålerenga også i år vil delta på JET turneringen, i år omdøpt til NTF U19. Dette pleier å være en god sommerslager … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. mai, 2012»

Beklager, men nå er det fotballferie, så for tiden vil det være svært lite nytt å hente. Men et par avtaler for kalenderen i juli kan vi presentere.

Vi finner på vif.no at Vålerenga også i år vil delta på JET turneringen, i år omdøpt til NTF U19. Dette pleier å være en god sommerslager og Vålerenga har vunnet turneringa to ganger, i 2006 og 2009. Så vidt vi vet spilles turneringen på Hamar, nærmere bestemt Vålerengas fortidige hjemmebane Briskeby stadion. I gruppespillet møter Vålerenga følgende motstand:

8. juli kl. 17.00 Vålerenga – Haugesund
9. Juli kl. 15.00 Brann – Vålerenga
10. Juli kl. 15.00 Vålerenga – SM Caen

Kan være tøft nok det der. Sluttspillet spilles fra 12. til 14. juli.

 

Tina Wulf

Siden du ikke har mye annet å gjøre kan du avgi en stemme på Tina Wulf. Det er ikke greit å ha ei Vålerenga-dame på sisteplass.

En kommentar til «Dagboka onsdag 30. mai, 2012»

Legg igjen en kommentar