Dagboka torsdag 26. april 2012

Publikumssvikt og nyheter fra Bergen, med andre ord en passe innholdsløs dagbok   Publikumssvikt Fotballfolket svikter Tippeligaen og snart er man tilbake på 2003-nivå skrev aftenposten.no i går. Niels Røine tegner og forklarer og legger blant annet vekt på at vi må få bedre resultater med landslaget og klubblagene i Europa for å få opp stemninga … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26. april 2012»

Publikumssvikt og nyheter fra Bergen, med andre ord en passe innholdsløs dagbok
 

Publikumssvikt
Fotballfolket svikter Tippeligaen og snart er man tilbake på 2003-nivå skrev aftenposten.no i går. Niels Røine tegner og forklarer og legger blant annet vekt på at vi må få bedre resultater med landslaget og klubblagene i Europa for å få opp stemninga på tribunene igjen.

Tja ?

Publikumstallene fòr mot himmels i en periode verken klubb- eller landslag markerte seg spesielt godt. Lavmålet i 2003 var langt bedre enn publikumstallene i den tida Rosenborg herja i Europa og landslaget kvalifiserte seg til 2 VM og ett EM. 

 

Samtidig som tribunetallene stuper, er Niels Røine sikker på at interessen bare øker: 

 

– Vi har langt flere som følger Tippeligaen i 2012 enn vi hadde i 2007, hevder han

 

Han tenker selvfølgelig på den voldsomme økningen av sofasupportere som heller følger sporten vår digitalt. Vi som foretrekker tribunen og som gjerne skulle hatt mer selskap der, legger skylda på stive billettpriser. Og ellers mener vi at fotball er fotball. Tippeliga er TV-spill.

 

I tillegg blir fotballen truet av andre tilbud og arrangementer på alle kanter, men det driter vi i. Det er ett fett for oss om Metallica velger å tape hundretusener framfor å flytte konserten sin så den ikke kræsjer med Vålerenga-Rosenborg onsdag 23.mai. Vålerenga prøvde å være greie, men smålige RBK nekta å endre kampdag.

 

Bergensnytt
Bergenserne har allerede begynt å snekre bortforklaringer for at de blir senka av lille Bjarg i første runde i cupen kommende tirsdag. Eller rettere sagt, det er oslofotballens aftenposten.no som lager et poeng av at Brann bare har to dager å komme seg på før laget skal ut i tøff cupkamp. Ikke et ord om at det samme gjelder for Vålerenga, men vi ser poenget:

 

Brann tar i mot sterke Vålerenga, mens Vålerenga kun har kampen mot Brann i beina før første runde to døgn seinere. 

 

Branns oppladning før møtet med Vålerenga startet med verdenspremiere på The Avengers, det leser vi også i osloavisen Aftenposten . Superhelt Rudy Austin stilte uten følge (hulk) og sa etterpå at han håper på å være klar til kampen mot Vålerenga (hulk). Det tviler vi derimot på at journalisten bak storyen er. Han skriver flere ganger at kampen går mandag. Er det rart publikum uteblir?

 

Vi ser overføringsverdien i Branns mentale forberedelser før matchen, i filmen «trues den globale sikkerheten av en uventet fiende, og det må samles sammen et eliteteam som kan redde verden fra katastrofe». Vel, uventet og uventet? Vålerenga har det med å komme og forsyne seg år etter år. Om det er en katastrofe, så kommer den i hvert fall ikke uventet. Om det derimot er frykten for at kollektivtrafikken i vestlandsbygda skal kollapse, er det bare å roe ned:

 

Bergensavisen gjør et nummer av at Oslo-folk sniker seks ganger så mye som bergenserne. Vel, på den annen side har Oslo seksti ganger så mange vognsett, og til kampen søndag har vi dessuten egne medbrakte busser. Bergenssnikene får ha bybanen sin i fred for oss.

 

Billettnytt 

Tromsø lørdag 12.mai kl 18:
Billetter på bortefeltet kan kjøpes på Aurora Kino i Tromsø og på internett . Ved kjøp på internett er billettprisen kr 100, ved kjøp på Aurora Kino kr 120,- Med andre ord kan det spares inn på deler av reisen her.

 

Bislett tirsdag 1.mai kl. 18:
Vi er tildelt Søndre Sving (inngang 3).  Lyn ønsket selv å ha Store Stå
Billetter til svingen vår selges i Sjappa fra torsdag kl 11:00 og fram til mandag kl 18:00.
Sjappa selger for øvrig billetter til Hovedtribunen: barn kr 100,- Voksen kr 200,-
På kampdag vil sjappa selge billetter utenfor inngang 3. Pris kr 125,-  

 

Spesialtilbud til alle i Søndre Sving: Kjøper du hjemme/borte drakt innen mandag, spanderer sjappa billetten! (gjelder voksen- og techfitdrakter)

 

TV-spillversjonene av kampene får du på henholdsvis MAX og NRK1/2

 
Buss til Bergen 600 kroner t/r. Billett kjøpes i Sjappa. Avreise fra Bohemen søndag morgen kl 7, retur rett etter kamp. En liten tur til et eller annet vannhull før kamp.

 

Vålerenga i dag
Skriv noe til VPN  som overbeviser oss om at VPN trenger deg. For at vi trenger nytt blod er helt sikkert, så kontakt_oss (AT) vpn (DOT) no først som sist.

 

 

Legg igjen en kommentar