Dagboka onsdag 25. april 2012

  Vi skriver av alle merkelige ting om Sogndal og vår takknemlighet over at de holder til der de ligger. Vi har fått med oss Kong Henning Hovis gratiskonsert og Lyns drømmer om magisk stemning i cupen.   Grisespiller muligens klar til kampen mot Vålerenga En av Tippeligaens flittigste sankere av gule kort, grisespilleren Austin … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. april 2012»

 

Vi skriver av alle merkelige ting om Sogndal og vår takknemlighet over at de holder til der de ligger. Vi har fått med oss Kong Henning Hovis gratiskonsert og Lyns drømmer om magisk stemning i cupen.

 

Grisespiller muligens klar til kampen mot Vålerenga

En av Tippeligaens flittigste sankere av gule kort, grisespilleren Austin i Brann ventes muligens klar til kampen mot oss. Det er bare å stålsette seg, det som ikke kommer i knehøyde vil bli servert med albuene, vi får bare ta på doble leggskinn å spenne frem brystkassa.

 

10 000

Lyn forventer at Vålerenga skal trekke 9998 til cupcampen i første runde av NM neste onsdag. Med Lyns tre håper de da å kunne skryte av å ha hatt over 10 000 på en lynkamp. Når det er alt dem har igjen, så er det greit å kunne bidra til at dem har noe å snakke om, kom deg på kamp.

 

Dagbokas Tina Wulf-fetish fortsetter

Kan noen forklare meg hvorfor det ikke går an å stemme på Tina Wulf på Kremtoppen på Sol.no. Egentlig burde det være unødvendig å stemme på Tina Wulf i noen som helst kåring, men med de damene som er på kremtoppen for tiden burde de kanskje døpes om til tantetoppen. Makan!

 

Takk, Sogndal

Ut fra vanlig måte å regne statistikk på i norske aviser kunne vi lese at Sogndal var nesten 25 ganger så populære spm Vålerenga. Sogndal får nemlig 1 av to innbyggere i bygda på kamp, mens i Oslo trekker Vålerenga bare rundt 2 prosent av byens innbyggere på kamp. NFF, Politiet og verden ellers priser seg nok lykkelige over at Sogndal ligger der det ligger, for med den sinnsyke appellen de har, kan man bare forestille seg trengselen de ville skapt i Oslo. Med over 300.000 elleville fans i kø utenfor lille Ullevaal, i hver eneste hjemmekamp. Fy pokker Sogndal er populære. Nei, egentlig er det rart at ikke lag fra hele verden trekker til Sogndal for å lære noe om publikumsappell.

 

Kong Henning Hovi

Kong Henning Hovi underholdt bergensere på Torgalmenningen, sammen med to bergensere i vålerengaskjorte sang han vålerengasanger. Nei, det har ikke tørna for kong Henning, ikke har han fått sangstemme heller, det var et stunt for en eller annen halvkjent komiker. Verken morsomt, eller elegant, men altså en del av ett nytt humorprogram på TV. Uansett ga det oss en etterlengtet mulighet til å skrive Kong Henning Hovi og det er alltid trivelig.

 

Vålerenga i dag

Kan Kappa snart snu kappa med vinden og gi oss penga vi krever? Det er spørsmålet, folkekravet er Tina Wulf på kremtoppen! Kveldens dagbokaktivitet:

Sende mail til kundeservice@sol.no og kreve at Tina Wulf topper Kremtoppen!

Legg igjen en kommentar