Vålerenga – Volvo Amazon

Vålerengas damelag i Toppserien får Amazon fra Grimstad på besøk lørdag kl. 15.00. VPN ser frem mot kampen.     Amazon Hva tenker du på når du oppkaller et fotballag etter det mest harry som noen gang har rulla på noen vei. Skal noen toppe dette måtte det være om fotballklubben i Brummundal døpte seg … Fortsett å lese «Vålerenga – Volvo Amazon»

Vålerengas damelag i Toppserien får Amazon fra Grimstad på besøk lørdag kl. 15.00. VPN ser frem mot kampen.

 

 

Amazon

Hva tenker du på når du oppkaller et fotballag etter det mest harry som noen gang har rulla på noen vei. Skal noen toppe dette måtte det være om fotballklubben i Brummundal døpte seg om til ”Amazon med terninger i speilet FK”, inntil det skjer leder grimstadklubben som ble stiftet så sent som i 1999 suverent lista over bondske klubbnavn.

 

Grimstad

Jeg regner med Amazon kommer med mye folk, for i Grimstad skjer det ingen ting! Altså ingen ting, som i nada, zip, null og niks. På høydepunktene på visitgrimstad.no er rusleturen tirsdag trukket frem på lista over topp 4. Seriøst! At den ukentlige rusleturen tirsdag står på lista må være en glipp tenker man, men neida også på topp fire er en ”nærtur” til stranda! Hva skjer, hvorfor er ikke ”hente avisen i postkassa” og ”gå tur med hunden” på lista? Det er ikke så rart at dem spiller fotball i Grimstad, for dette var stusselig!

 

Det eneste dem er kjente for i Grimstad er Thor Hushovd, mannen som alle damer ville drømt om på grunn av låra, hadde det ikke vært for at det er alment kjent at syklister sliter med løftet.  Kaggestad kaller han oksen fra Grimstad, for syklister må kallenavn som «vallaken fra bibelbeltet» være mer treffende, selv om det ville vært et akkurat like fengende navn som Amazon.

 

Målløse i 2012

Amazon står med ett poeng på de to første kampene, men har ikke skåret mål på sesongens første tre timer i Toppserien. Amazon er likevel et lag som ekspertene tipper i øvre del av midskjiktet på tabellen der også Vålerenga antas/håpes å være ved sesongslutt.

Ellers har sikkert Amazon noen gode spillere, det driter både du og vi i, for vi har Tina Wulf.  Det er sjukt, men vi har Solveig, Becky, Maria og UEFA.coms egen triksegud, The Wulfy, Tina Wulf! Amazon, dere kan komme med hva faen dere vil. Det blir uansett 0 poeng og det eneste dere kan glede dere over på bussen hjem er spaserturhappeningen på tirsdag.

 

Slo Vålerenga i treningskamp på La Manga

Vålerenga tapte 1-0 på La Manga i en jevnspilt kamp rett før seriestart, der de i stor grad kunne takke sin egen keeper og litt ineffektive vålerengadamer for det hederlige resultatet.

 

Kampen

Det er hovedstaden mot sørlandsgrend, det er Volvo Amazon mot BMW med bling-bling, det er blide bedehusjenter fra bibelbeltet mot staute engadamer.

Glem hva som skjedde i grisefestenes hjemland midt på vinteren. Nå handler det om seriepoeng og da vinner Vålerenga mot Amazon fra Grimstad.

 

 

Tina Wulf fact: Det er lettere å få noe gratis av en sunnmøring, enn å ta ballen fra Tina Wulf!

 

Bilde: VIF-damer mot Stabæk – Inge Wallumrød

2 kommentarer til «Vålerenga – Volvo Amazon»

  1. Litt historiemiss her. Amazon var vel de første som vant Norway cup for jenter i 1972(?). Tror nok den gjenoppsto i 1999. For øvrig er vel navnet et uttrykk for den sørlandske evne til å kutte siste stavelse i ord. Så amazonene ble til amazon…

  2. Åja, ser du har missforstått historien litt. Amazon dukka opp som en døgnflue på 70-tallet og reinkanerte rundt 1980 som et underbruk av Jerv. Det ble en selvstendig ballklubb i 1999. Akkurat som Norge, det finnes en historie lenge før 1814, men dette året er da norgeshistorien starter på ordentlig. Fort gjort å gå feil.

Legg igjen en kommentar