Dagboka tirsdag 24. april 2012

Vi gremmes fremdeles over fiaskoen mot Sogndal, og Kappa er vi heller ikke helt ferdig med. Kappa Det er ikke dejligt å være dansk kappaagent i Danmark for tiden. Vålerenga mener at det danske firmaet Primetime Nordic som sitter med Kappas rettigheter i Norden, skylder klubben 6,5 millioner, og går rettens vei. Avisene som bruker … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. april 2012»

Vi gremmes fremdeles over fiaskoen mot Sogndal, og Kappa er vi heller ikke helt ferdig med.


Kappa

Det er ikke dejligt å være dansk kappaagent i Danmark for tiden. Vålerenga mener at det danske firmaet Primetime Nordic som sitter med Kappas rettigheter i Norden, skylder klubben 6,5 millioner, og går rettens vei. Avisene som bruker trykksverte på denne saken fra NTB, sier ikke noe om hvorfor.

 

Det er ikke bare Vålerenga som har hatt eller har trøbbel med firmaet, men klubben vår er den eneste som drar problemet for retten. De andre klubbene nøyer seg med uhemmet glede over å ha kommet seg ut av kappatrøyene. Selv klarte vi heldigvis ikke å komme inn i dem. Snittet passer sikkert godt for små, kjappe mafiosaer, men er definitivt ikke førstevalget for en gjennomsnittlig feit supporterkropp. Men spillerne klarte merkelig nok å bevege seg med dette klesplagget; Vålerenga tok faktisk sølv og stakkars lille Brann fiksa til og med gull med den problematiske habitten.

 

Om Vålerenga vinner fram med kravet på seks og en halv mill, drømmer vi om at noen kroner tilfaller alle de uheldige supporterne som betalte dyrt for klær de aldri klarte å tre seg inn i.

 

Alternativ spillerbørs etter kampen mot Sogndal

I går nevnte vi at VPN får tilsendt forslag til spillerbørser både du og spillerne kan prise dere lykkelig over at dere slipper å se. Vi har ikke hjerte til å offentliggjøre kommentarene som fulgte børsen der  spillerne blir skyldig terningkast til langt ut i november, men i haugen av alternative karakterbøker trekker vi fram en spillerbørs som beskriver en annen virkelighet enn den VPNs offisielle tallmagikere og tallsjonglører tryllet fram etter kampen mot Sogndal:

 

Lars Hirschfeld – 2  Ble satt på få prøver, bestod ingen av dem. Bedre enn Berre.

Dawda Leigh – 2  En konstant trussel mot eget lag.

Simon Larsen – 2  Har utdannelse. Kan komme godt med.

Fegor Ogude – 3  Får pluss for fin albuetakling.

Andreas Nordvik – 2  En gang RBKs femtealternativ på stopperplass. I dag så vi hvorfor.

Håvard Nielsen – 3  Et naturlig valg på backen etter at vi har kvittet oss med alle backer med offensive kvaliteter

Harmeet Singh – 2  Skal ikke mye til for å bemerke seg positivt på dette laget. Singh bemerket seg ikke positivt på dette laget.

Martin Pusic – 3  Prøvde tidvis. God dødball. Stygt hårbånd.

Morten Berre – 1   Sammen med Mia Gundersens show om seg selv det dårligste underholdnings-produktet norsk kulturliv har kommet opp med i etterkrigstiden.

Bojan Zajic – 2   Anonym, grå, nitrist. Dårlige dødballer

Mohammed Fellah – 2  Anonym, grå, nitrist. Dårlige dødballer

Marcus Pedersen – 2   Borti ballen en gang med låret og bommet på åpent mål. Totalt ufarlig, men bedre enn Berre.

Abdurahim Laajab – 3  Han prøvde

 

Sånn, da er det bare å vente på at dette blir slaktet av folk som enten er seriøse, eller ikke skikkelige grinebitere. For ordens skyld: Strekene mellom navn og tall er ikke nødvendigvis minustegn, det kan (vi sier kan) være solide tankestreker, der tanken er at de fleste bør tenke seg litt om etter forestillingen fredag kveld.

 

Vålerenga i dag

Kjøpe kamp-og bussbilletter til Brann-kampen søndag i Sjappa.

 

 

4 kommentarer til «Dagboka tirsdag 24. april 2012»

Legg igjen en kommentar