Dagboka fredag 27. april 2012

Hatoppgjør i Bergen og damelagets første toppseriepoeng, det er hva denne helga handler om. Dagboka skiller seg ikke mye fra livet ditt. I et større perspektiv er den kort og innholdsløs. Hater Bergen by, Bergen ække by Brann stadion har blitt en herlig bane for Vålerenga. Hadde det ikke vært for skarringa og pipinga fra … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. april 2012»

Hatoppgjør i Bergen og damelagets første toppseriepoeng, det er hva denne helga handler om. Dagboka skiller seg ikke mye fra livet ditt. I et større perspektiv er den kort og innholdsløs.

Hater Bergen by, Bergen ække by

Brann stadion har blitt en herlig bane for Vålerenga. Hadde det ikke vært for skarringa og pipinga fra alle bergenserne ville definitivt Brann stadion vært på lista over favorittbaner, viktigst av alt fordi vi under Martin leker med bergenserne i Bergen. Seinest i fjor vant vi der borte. I tilegg er det alltid krise i Bergen og Brann, vinner vi i år blir det bunnløs krise og det er alltid en bonus for oss i kongeblått.

 

Kampen

Vålerenga mangler Muri, men har ellers et lag og et trenerapparat som vil vise at dem er menn etter fadesen mot Sogndal. VPN tror at laget vi starter med, vil ligne veldig på laget som startet mot Sogndal, bortsett fra at Berre neppe starter i en sentral midtbaneposisjon. Vi tror Hæstad kommer inn. Vålerenga vinner med 3-1, etter at Marcus Pedersen har hatt lekestue i Bergen.

 

Vålerenga – Amazon Grimstad

Etter to tap mot antatte topplag kommer Amazon Grimstad, et lag vi har tapt for to ganger i vinter i jevnspilte kamper. VPN tror Vålerenga vinner 2-0 etter mål av Becky og Tina Wulf. Ellers merker vi oss at artiklene om kvinnefotball leses av dere, kjære ignorante lesere, og det pleier å ha noe å si for kampoppmøte også. Amazon har publikumsrekorden i Toppserien og vi regner med at det kan bli bra med folk i Vallhall også denne helgen. Sesongkortet koster 200,- og kjøpes i døra på Vallhall. Kampstart er kl. 15.00 og Vålerenga Kjerke spilles ca 10 minutter før kampstart. Enjoy!

 

OSSE, ass

Vålerenga er i ferd med å bli en stormakt, denne gangen var vi representert med innlegg til OSSE, organisasjonen for samarbeid og sikkerhet i Europa, for å fortelle om det samfunnsengasjementet Vålerenga viser. Du kan altså gå inn i helgen med stolthet og løftet hode.

 

Fadi Aziz

Vålerenga har igjen blitt forsøkt fremstilt som griske fordi vi skal ha krevd utdanningskompensasjon, som vi har krav på for spillere som er utviklet av Vålerenga. Så viser det seg at Vålerenga ikke har krevd det vi har krav på, men slipper en del unggutter gratis for at de ikke skal gi seg med fotballen når de ikke har fått den karrieren de ønsket i Vålerenga. Flott måte å håndtere ungdommen på, dessverre en langt mindre nyhet i forhold til hva pressen ønsker å skrive om. Vi ønsker Fadi lykke til videre i karrieren og håper du belønner klubbens generøsitet med å putte selvmål om våre veier krysses!

 

Vålerenga i dag

Marcus Pedersen og Tina Wulf blir helgens største profiler. Dagboka i dag griner over å miste hjemmedebuten til Tina Wulf, etter å ha storkosa seg med alt annet enn resultatet hjemme mot mot Stabæk. Vi veit du kommer til å trives, ta jomfrukampen i Toppserien mot Amazon, vi veit du kommer tilbake. Damefotball er som en kjønnssykdom, stikker du nesa innom blir du smitta.

 

Tina Wulf Facts: Veien fra Tom Lund og Heidi Støre via Linda Medalen og Marta til Tina Wulf handler ikke om evolusjon, det er en jævla revolusjon. 

Legg igjen en kommentar