Dagboka onsdag 18. april, 2012

Fortsatt i England, fortsatt med god avstand til livet i Norge med stort og smått, men vi har da fått med oss at Kamer Qaka har signert ny kontrakt med Vålerenga. Og Sogndal-kampen kommer før du aner det. Sytten år og gutten har altså allerede rukket å skrive sin andre kontrakt med Vålerenga. – Vi … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. april, 2012»

Fortsatt i England, fortsatt med god avstand til livet i Norge med stort og smått, men vi har da fått med oss at Kamer Qaka har signert ny kontrakt med Vålerenga. Og Sogndal-kampen kommer før du aner det.

Sytten år og gutten har altså allerede rukket å skrive sin andre kontrakt med Vålerenga.

– Vi er veldig glade for å ha med Kamer videre, forteller utviklingssjef i Vålerenga Fotball, Andrea Loberto, til vif-fotball.no.

De som ikke gidder se 2. laget har ikke sett så mye til Qaka ennå, men han har scoret mål for Vålerengas a-lag i cupen (mot Oppsal i 11-1 seieren 1. runde i 2010) og han fikk noen minutter i Freddys avskjedskamp i november i fjor. Han er også fast på G17-landslaget. Ytterligere detaljer kan dere finne på vif.no.

Man vet jo aldri, men Kamer Qaka er en potensiell storspiller og dermed en god signering for Vålerenga. La oss håpe han fortsetter utviklingen og greier å ta det siste, vanskelige, steget opp til god tippeligastandard. Eller enda høyere.

Kanskje verdt en tur på Vålerenga 2 kamp for å sjekke?

Fredag kveld

Fredag kveld nærmer seg og dermed også Sogndal-kampen. Vi kan ikke akkurat si at fredagskamp er det beste vi vet – i det hele tatt synes vi at det å spre ut serierunden over 4 dager er en uting – men det er heller ikke det verste. Lite vi kan gjøre med det og forsåvidt lite vi kan gjøre med at Svein-Erik Edvartsen skal dømme kampen heller. Men slik er det. Det blir 11. gangen hamarsingen dømmer Vålerenga Fotball i en obligatorisk kamp. På de første ti har seks endt med seier til Vålerenga, to har endt uavgjort, mens to ganger har Vålerenga tapt skriver den godeste FrankO på vif.no.

Det vi virkelig håper er at Vålrenga gjør noe med det de kan gjøre noe med, for Sogndal virker så langt i år som et lag det er farlig å undervurdere.

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 18. april, 2012»

Legg igjen en kommentar