lillestrøm – Vålerenga 1-1

Topp stemning i årets beste tippeligakamp hittil. Vålerenga kunne og burde ha drept kampen i åpningsminuttene, men bøfler er bøfler og uten Henning Berg ved roret begynner kuflokken å likne på et fotballag. Vålerenga overrasket med å spille to gode omganger som dessverre også smakte litt av fugl . . .   lillestrøm – Vålerenga … Fortsett å lese «lillestrøm – Vålerenga 1-1»

Topp stemning i årets beste tippeligakamp hittil. Vålerenga kunne og burde ha drept kampen i åpningsminuttene, men bøfler er bøfler og uten Henning Berg ved roret begynner kuflokken å likne på et fotballag. Vålerenga overrasket med å spille to gode omganger som dessverre også smakte litt av fugl . . .

 

lillestrøm – Vålerenga  1-1 (1-1)

Tippeligaens 4. runde – Åråsen 15. april 2012 – 10.239 tilskuere

 

Frelserens rekordraske skåring før halvminuttet var gått og to-tre opplagte målsjanser før klokka passerte seks minutter, bar bud om at vi skulle oppleve noe sjeldent på Åråsen, noe så sjeldent som kamp uten knokler. Men, nei da. Bøfla sparka kampen inn i sporet de kan best med albuer og knær. Skulderen som sendte Muri ned for telling og ut på båre var stygg.

 

André Muri uteksamineres på stillingen 0-1, men veit verken at vi leder eller hvilken dag det er

Vår beste kamp i år, men allikevel glad vi ikke tapte. Vålerenga dominerte mye av spillet i størstedelen av kampen, men lsk hadde strengt tatt de fleste og største sjansene. Men med ræva avslutninger og en fantastisk god Hirschfeld i målet vårt, trengte de en straffe for å skåre målet sitt.

 

Vålerenga hadde også gode sjanser, men misset ikke på åpent mål, vi bare misset, misset og misset. Veldig mye bra framover kampen igjennom med klassisk vingspill, særlig på venstresida. Og sett mot at vi spilte mesteparten av kampen med en ung og uinnspilt backrekke (i et allerede dodgy forsvar) konstaterer vi  at ingen spilte dårlig og at gutta ga oss den følelsen som er viktigst som supporter: Stolthet!

 

Da får det bli med at Vålerenga bare fikk med seg det ene poenget. Forøvrig avslutter vi denne korte oppsummeringen med to poeng:

 

– Mulig bøfla syns dommeren var streng med dem, men ingen snakker i dag om hvordan de spesielt i andre omgang brukte grisetaklinger for å stoppe vålerengaspillet og satse på kontringer. Rart de ikke fikk flere gule.

 

– Håvard Nielsen hevnet seg ved å pisse på dem flere ganger i kampen med sine finter, fart og teknikk. Blant annet da han slo en tunnel flytoget kunne kjørt gjennom, på en av bøfla. Seksuelt digg.

 

Flere bilder fra kampen her 

 

Spillerbørs Vålerenga:

 

Lars Hirschfeld – 8 BB 

Dawda Leigh – 6

Simon Larsen – 5

André Muri – for liten tid, dessverre. Bli frisk raskt!

Anders Nordvik – 5 

Kristofer Hæstad – 6

Harmeet Singh – 5 

Martin Pusic – 6 

Mohammed Fellah – 5

Marcus Pedersen – 5

Håvard Nielsen – 7

 

Innbyttere:

9.min  Nicolai Næss – 5

70.min Bojan Zajic – 5

84.min Abdurahim Laajab – for kort tid

 

 

Kampfakta

 

Mål:

0-1 Martin Pusic etter 30 sekunder

1-1  Petter Vaagan Moen 37.min – straffe 

Gule kort Vålerenga: Marcus Pedersen 33’, Lars Hirshfeld 65’, Harmeet Singh 75’

Gult kort lsk: Guy Roger Toindouba 54’ 

 

Vålerenga 4-2-1-3: 

Lars Hirschfeld

Dawda Leigh, Simon Larsen, André Muri (Nicolai Næss fra 7’), Andreas Nordvik

Kristofer Hæstad, Harmeet Singh (Abdurahim Laajab fra 85’)

Martin Pusic

Mohammed Fellah (Bojan Zajic fra 70’), Marcus Pedersen, Håvard Nielsen 

 

Bøfler: Ramovic, Westerberg, Nystuen, Kippe, Pedersen, Knudtzon (Bolly fra 72’),Toindouba,  Pálmason, Vaagan Moen, Andersson (Rodgers fra 72’), Sigurdarson

 

Dommertrio: Espen Berntsen assistert av Kim Tomas Haglund og Sven Erik Midthjel

 

Legg igjen en kommentar