Dagboka tirsdag 17. april, 2012

I England med mindre enn optimal kontakt med hjemlandet, men dagboka skal frem: I dag skriver vi litt om interesse for Harmeet Singh fra Heerenveen og nevner 2. lagets seier i serieåpningen. I følge VG er Heerenveen nemlig mer eller mindre klar til å komme med et bud på midtbanespilleren på ca. seks millioner kroner. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. april, 2012»

I England med mindre enn optimal kontakt med hjemlandet, men dagboka skal frem: I dag skriver vi litt om interesse for Harmeet Singh fra Heerenveen og nevner 2. lagets seier i serieåpningen.

I følge VG er Heerenveen nemlig mer eller mindre klar til å komme med et bud på midtbanespilleren på ca. seks millioner kroner. Samme avis skriver forøvrig at også Feyenoord har vist interesse for Singh.

– Jeg vil ikke kommentere det nå, jeg fokuserer først og fremst på Vålerenga nå, sier Singh til VG Nett.

Og slik skal det være mens forhandlinger foregår, dersom det blir for mye snakk om en overgang så blir det aldri noe av. I utgangspunktet, før sesongen startet, hadde vi vært godt fornøyd med at Harmeet var på vei til en annen klubb i utlandet, vi syntes hans framgang som spiller var så godt som usynlig gjennom fjorårssesongen, for å si det mildt: For langsom og med manglende evne til å løfte blikket var karakteristikker som falt naturlig på tungen. På den annen side, så synes «benkingen» av Harmeet Singh (og for den saks skyld Mohemmed Fellah) å ha slått svært heldig ut, og begge to virker atskillig mer på hugget i år enn de fremsto i hele fjor. Derfor er det vanskelig å nekte for at det er litt trist å tenke seg Vålerenga uten Harmeet Singh, men vil han ikke, så vil han ikke, og klubben er overhodet ikke tjent med å beholde en spiller som vil være annet steds hen.

VG skriver videre at Heerenveens interesse strekker seg tilbake til slutten av januar og landslagets tur til Thailand.

– Det eneste jeg kan si er at det er mange som er interessert i Harmeet. Også nederlandske klubber, sier agent Jim Solbakken til VG Nett. Så får man tolke slikt så godt man kan.

Muri-nytt

Vel ikke så veldig nytt, men det bekreftes på vif.no at André Muri har fått seg en kraftig hjernerystelse, at han er utskrevet fra sykehuset, og at det kommer til å ta et par uker før han er spilleklar igjen. Men det er uansett litt morsomt å lese hans reaksjon like etter skaden var skjedd:

– Han visste ikke hvilken dag det var eller hva som var stillingen. Han hadde ikke kontroll, sier mediskink koodinator Eirik Bjærke til Dagbladet.

Avisen skriver at Muri allikevel ville fortsette.

– Han var litt skuffa over at jeg tok ham ut. «Det er litt seint nå, jeg har allerede bedt dem bytte deg ut», svarte jeg da han ga beskjed om at han ville innpå igjen, fortsetter Bjærke.

Slike gutter vil gamle Norge ha!

Seier for VIF2

Vålerenga 2 slo Ørn Horten 3-1 i Vallhall i serieåpningen. Sidoine Oussou, Veigar Páll Gunnarsson og Shåresh Ahmadi scoret Vålerengas mål.

– Gøy for unggutta å få en god start mot et av de bedre lagene i avdeligen, sa trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no etter kampen. På samme nettsted finner dere mange flere uttalelser og analyse av kampen.

Legg igjen en kommentar