Dagboka 16. april 2012

Uavgjort 1-1 mot Lillestrøm og tap 5-1 mot Stabæk, det er helga oppsummert i tall. Vålerenga er med det oppe på en foreløpig delt tredjeplass, etter at det gjenstår to kamper av fjerde serierunde. Vi taper aldri på Åråsen Det var en herlig trøkk på Åråsen i går, våre ca 2000 på tribunen gjorde jobben og det … Fortsett å lese «Dagboka 16. april 2012»

Uavgjort 1-1 mot Lillestrøm og tap 5-1 mot Stabæk, det er helga oppsummert i tall. Vålerenga er med det oppe på en foreløpig delt tredjeplass, etter at det gjenstår to kamper av fjerde serierunde.

Vi taper aldri på Åråsen

Det var en herlig trøkk på Åråsen i går, våre ca 2000 på tribunen gjorde jobben og det gjorde virkelig de 11 på banen også.  Etter smått utrolige 32 sekunder hamrer Pusic ballen i nettet etter pasning fra Fellah.  Deretter var det en ren kanonade mot Lillestrøms mål de neste 6 minuttene, det er utrolig at vi ikke skårer flere.

Da Muri går i bakken etter 6-7 minutter sprer det seg en usikkerhet både på og rundt banen og vi inviterer Lillestrøm mer inn i kampen. De siste 83 minuttene er det tut og kjør med begge lag og det er vel greit ut fra sjansene at vi avgir to poeng på Åråsen. Spillemessig er det vi som styrer det meste av kampen, mens bøfla blir farlige på lange baller med stuss inn i bakrom etter at vi mister Muri.

Kapen i går vae full av innsats og det er ikke lett å trekke frem enkeltspillere, Lars var god og det samme var våre nye fjes i den bakre fireren. Sterkt både av Simon Larsen og Nicolai Næss å holde hodet kaldt, men slik kan vi egentlig fortsette med spiller for spiller. Bortekampen på Åråsen var årsbeste og det som må være Tippeligaens heftigste kamp også for nøytrale seere om de finnes.

 

Muris skade

Dagboka reagerer kraftig på at med en gang gutta får seg en hjernerystelse og blir litt svimle så prøver klubbens medisinske apparat og mediesjef Lasse Vangstein å få telefonnummeret til dama di! Dersom det er med på å skremme gutta fra å bli skada er det muligens greit, men på generelt grunnlag vil dagboka oppfordre til at Vangstein og lege/fysio benytter telefonkatalogen, eller match.no dersom de vil ha kontakt med kvinner.

Når det gjelder skaden til Muri, så er det etter det vi forstår en hjernerystelse, noe som innebærer at Muri ikke får med seg kampen mot Sogndal på fredag, men muligens rekker neste runde, som er borte mot Brann.  Vi ønsker god bedring!

 

Maria Arnesen

Vi gratulerer Maria Arnesen med sitt historiske mål mot Stabæk, det var Vålerengas første mål i Toppserien.  Kampreferatet leser du også her på VPN, der det slås fast at til tross for solid tap hang vi med rent spillemessig og at selve kampen var en opplevelse som gjør at de som var der kommer tilbake.

 

Tina Wulf Facts

Chuck Norris har det, Arnold har det, Lars Monsen har det og nå har Tina Wulf det også. Vi snakker omsider med facts om vedkommende. Hver gang du åpner en ny artikkel på VPN får du en ny ting du ikke visste om fotballguden Tina Wulf. Hjelp oss gjerne og send oss dine «facts», benytt linken adressen nederst på siden.

 

Vålerenga i dag

Kampen fra i går i reprise. Var det egentlig straffe, er det noen som er borti RamoVits da han faller død om. Hvor mange mål burde Marcus ha skåra etter de første 5 minuttene?  Vel, det har jeg en mening om i kveld, nå er jeg mest fornøyd med at vår ubeseirede rekke på Åråsen fortsetter.

5 kommentarer til «Dagboka 16. april 2012»

Legg igjen en kommentar