Dagboka tirsdag 27. mars, 2012

Hockeyen holdt liv i drømmen ved å slå Lørenskog i går kveld. Dermed blir det en sjette kamp på Jordal. Samtidig er Eivind Arnevåg ute å advarer unge spillere om å flørte i alt for ung alder med hans gamle klubb Vålerenga. Patrick DesRochers sørget for at Vålerenga slo tilbake 2-0 mot Lørenskog og dermed … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. mars, 2012»

Hockeyen holdt liv i drømmen ved å slå Lørenskog i går kveld. Dermed blir det en sjette kamp på Jordal. Samtidig er Eivind Arnevåg ute å advarer unge spillere om å flørte i alt for ung alder med hans gamle klubb Vålerenga.

Patrick DesRochers sørget for at Vålerenga slo tilbake 2-0 mot Lørenskog og dermed også ny kamp på Jordal onsdag kveld. Vålerenga tapte skuddstatistikken 48-21, som sier det meste om DesRochers innsats. Dessverre ligger Vålerenga fortsatt under 3-2 i kamper, men med hjemmebane i sikte.

– Det var fantastisk innsats fra alle i dag. Vi vet at vi hele tiden må presse et lag som dette, som har så mye ferdigheter. Det var travelt der ute, men så lenge de ikke fikk tid til å se hvor de skjøt gjorde det jobben min mye enklere, sa VIFs redningsmann DesRochers til TV 2.

Så vet man hva man kanskje kan finne på på onsdag kveld.

For populært?

Det mener i hvert fall Eivind Arnevåg om interessen fra yngre spillere om å få komme seg til Vålerenga fortest mulig. Arnevåg, for tiden leder i KFUM synes merkelig nok at spillere burde bli der de er.

– Vår erfaring er at de spillerene som er hos oss til de blir seniorspillere, når mål som Tippeligaen. De som forlater oss tidligere gjør ikke det, sier han i Aftenposten. Han fortsetter,

– Jet tror en spiller på 15-16 år har det mye bedre hos oss siden vi har et juniorlag i interkrets og et A-lag i 2. divisjon. De har en større mulighet til å bli sett. Problemet i Oslo-fotballen er at spillere ikke blir sett på samme måten som de gjør på mindre steder. Få Oslo-spillere havner i avisen hvis de spiller på kretslaget og holder et bra nivå. På mindre steder gjør de det. Derfor savner jeg muligheten til å dyrket på en positiv måte.

Det er forsåvidt vanskelig å være uenig med Arnevåg i dette. Men hva kan man si? Dersom en ung spiller får tilbud fra Manchester United, eller for den saks skyld Vålerenga, så kommer det uansett å være vanskelig å holde ham tilbake. Og jeg er ikke sikker på at det er klokt heller, det kommer helt an på tilbudet spilleren får.

Og da må Vålerenga være seg sitt ansvar bevisst.

– Det er opp til oss å bli fyrtårnet i Oslo og bli veldig gode, men jeg tror det er en fordel at det er en klubb hvor de beste spillerene går til. Vi merker at vi er største klubb, når det gjelder blant annet tilgangen på talenter. Vi har ingen konkurranse fra klubber som Lyn lenger. Det er selvsagt en fordel, men så er det opp til oss å forvalte det ansvaret godt nok, sier Martin Andresen til Aftenposten.

Supersalg på Sjappa

Fra og med i morgen kl 14 til og med sammed tid 31. mars så arrangerer Sjappa «et megasalg» på Haugerud senter. Vi får også opplyst at det blir solgt billetter til Godsetkampen samme sted så lenge det finnes billetter igjen å selge.

Mere info finnes på face.

Legg igjen en kommentar