Sighnér…

Kjære Harmeet! Du var god mot Haugesund. Takk for din profesjonalitet! Vi tror du får langt mere spilletid om du signerer. Vi tror du vokser deg raskere ut av tippeligaen om du signerer. Og, du vet at klubben ikke vil stå i veien for deg selv om du signerer. Det viser historien. Vi tror nok gjerne … Fortsett å lese «Sighnér…»

Kjære Harmeet! Du var god mot Haugesund. Takk for din profesjonalitet! Vi tror du får langt mere spilletid om du signerer. Vi tror du vokser deg raskere ut av tippeligaen om du signerer. Og, du vet at klubben ikke vil stå i veien for deg selv om du signerer. Det viser historien. Vi tror nok gjerne det blir mindre penger på Jim om du signerer, men vi tror du får en langt bedre kontrakt i en langt bedre liga om du signerer og får spilt deg enda bedre og vist det frem. Altså vinner du på å signere, klubben vinner på at du signerer, landslaget vil på sikt vinne på at du signerer. Jim er den eneste som taper på at du signerer. Skylder du ham virkelig så mye?

Legg igjen en kommentar