Kampdagboka søndag 25. mars 2012

Det er rart å snakke om at ventetiden er over, når det er Haugesund som kommer på besøk, men en serie med 15 lag består naturligvis ikke av bare krem og jordbær. Samma det, i dag handler alt om tre poeng, VPN var på gårsdagens trening i bingen og gir deg det siste før kampen. … Fortsett å lese «Kampdagboka søndag 25. mars 2012»

Det er rart å snakke om at ventetiden er over, når det er Haugesund som kommer på besøk, men en serie med 15 lag består naturligvis ikke av bare krem og jordbær. Samma det, i dag handler alt om tre poeng, VPN var på gårsdagens trening i bingen og gir deg det siste før kampen.

 

Laget

Basert på gårsdagens trening tror VPN at vi møter Haugesund med følgende 11:

Lars – Dawda, Muri, Nordvik, Jokke – Berre, Hæstad, Ogude, Håvard – VGP – Marcus

www.Vif-fotball.no oppgir følgende tropp: 1 Lars Hirschfeld, 34 Gudmund Taksdal Kongshavn, 3 Andreas Nordvik, 4 André Muri, 6 Simon Larsen, 8 Abdurahim Laajab, 10 Veigar Páll Gunnarsson, 11 Morten Berre, 13 Fegor Ogude, 15 Joachim Thomassen, 16 Håvard Nielsen, 17 Mohammed Fellah, 19 Marcus Pedersen, 20 Dawda Leigh, 22 Martin Pusic, 23 Kristofer Hæstad, 26 Bojan Zajic, 28 Harmeet Singh )

Dagboka er mest skeptisk til høyresiden vår, rett og slett fordi Dawda fremstår som noe uferdig i posisjonsspillet sitt. I spillesekvensen på gårsdagens trening fikk Ibba for lett ture frem på siden til Dawda. En annen ting i forhold til at Dawda starter er at det begrenser hvem som kan spille kant på høyresiden av midtbanen. Når Berre trolig starter i dag, skyldes det nok at han i større grad enn alternativene er i stand til å avhjelpe Dawdas svakheter.

På den positive siden gleder vi oss til å se Jokke og Marcus tippeligadebutere i kongeblått. Marcus virka ualminnelig velopplagt, der han rusla rundt å bomma på alt han fikk av sjanser. Måten han gjorde det på var allikevel sånn at du fikk følelsen av at han bomma fordi han kunne bomme i går. Dagboka flira i hvert fall med Marcus Pedersen og er helt sikre på at vi vil gjøre det hele sesongen.

Ellers likte vi det vi så av flere av de som ikke starter i dag. Ibba virka svært fit og det vil overraske om vi ikke får se mye til Ibba uansett kamputfall. Stoor, som ikke er med i troppen, virka svært kvikk og dagboka kan ikke skjønne annet enn at Stoor har mange gode sesonger igjen på dette nivået.

Ellers virker både Ogude og Bojan å være 100% tilbake etter skade. 

Hvem som var dagens mann på gårsdagens trening? Kristofer Hæstad, lett.

Hæstad skåra to på hodet i en underlig oppvarmingsøvelse som var en mellomting mellom nullkontaktrugby og håndball, før han druset til med en hel volley fra død vinkel da den samme oppvarminga var gått over til en-touch med beina.

 

Kampen mot Haugesund

Dagboka tipper 4-1 og god gammeldags sirkusstemning i andre omgang.

Legg igjen en kommentar