Dagboka tirsdag 13. mars 2012

Det er faktisk så jævla enkelt, Vålerenga 3 mot Storhamars 2 og vi trenger en seier på de neste to kampene for å være i semifinalen i årets NM. Det og det faktum at det nærmer seg seriestart for damer og herrer er det som opptar dagboka denne tidlige forsommerdagen i mars. Ishockey Vi avslutter … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 13. mars 2012»

Det er faktisk så jævla enkelt, Vålerenga 3 mot Storhamars 2 og vi trenger en seier på de neste to kampene for å være i semifinalen i årets NM. Det og det faktum at det nærmer seg seriestart for damer og herrer er det som opptar dagboka denne tidlige forsommerdagen i mars.

Ishockey

Vi avslutter med å rusle pucken i tomt bur og gjør 3-1 rett før slutt, selv om kampen resultatmessig var jevn hadde egentlig Vålerenga ganske god kontroll gjennom hele kampen. Storhamar sutra på dommere og pådro seg drøssevis med minutter mens våre krigere bare skøyta rundt og gjorde jobb. Med 3-2 i kamper ser fremtiden lys ut for gutta, vi gleder oss til å sette spikeren i tampenes pokaldrømmer onsdag på Hamar.

 

Gutta har landa i Madrid

Den friske og raske delen av troppen dro til Madrid tirsdag morgen, med organ- og keepervirtuos Lars Hirschfeld i spissen. I morgen venter Rayo Vallecano på motsatt banehalvdel før vi nærmer oss seriestart og bare striskjortemotstandere.

Mens du venter på seriestart nyter du naturligvis promovideoen for 2012, som ligger trygt plassert på http://www.viftv.no

 

Møt Martin Andresen på Bohemen

Nei, det er ikke kritikken Marin fikk i januar som har gjort at han sitter på Bohemen og forsøker å drekke på seg selvtillit. Nei, det er rett og slett et ønske om dialog med viktige støttespillere som deg og andre supportere som gjør at han stiller opp på Bohemen igjen. Klanen melder på http://www.klanen.no/snart_seriestart_martin_andresen_kommer_paa_bohemen at:

Martin Andresen møter opp på Bohemen tirsdag 20/3 kl 18 for et eksklusivt møte med supporterne. Det vil ikke være anledning for pressen å være til stede, det betyr at Martin kan snakke fritt – og svare på spørsmål fra Klanen – og det betyr kanskje deg?

Seansen vil bli ledet av distriktspolitisk talsmann, som har ledet de siste supportermøtene på Bohemen.

Vi samler inn spørsmål på forhånd, slik at vi kan ha en viss regi på «møtet». Send inn DITT spørsmål til nydal (ætt) klanen.no  .

 

Vålerenga i dag

Vålerenga, hver jævla dag!

Legg igjen en kommentar