Dagboka onsdag 14. mars 2012

Treningskamp i Madrid i dag, med et lag som med unntak av spissene begynner å ligne på en startoppstilling. Ellers er det sjette og forhåpentligvis avgjørende kamp mot Storhamar i Hamar. Fenriktest Dagboka har ikke vært i militæret, men når siste test før seriepremieren kalles generalprøve så må vel dagens kamp kalles en fenrikstest. Vi … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. mars 2012»

Treningskamp i Madrid i dag, med et lag som med unntak av spissene begynner å ligne på en startoppstilling. Ellers er det sjette og forhåpentligvis avgjørende kamp mot Storhamar i Hamar.

Fenriktest

Dagboka har ikke vært i militæret, men når siste test før seriepremieren kalles generalprøve så må vel dagens kamp kalles en fenrikstest. Vi møter i hvert fall spanske Rayo Vallecano. Klubben opplyser på sine hjemmesider at Vålerenga spiller med følgende mannskap: Lars Hirschfeld – Dawda Leigh, André Muri, Andreas Nordvik, Joachim Thomassen – Kristofer Hæstad, Fegor Ogude – Håvard Nielsen – Chuma Anene, Morten Berre, Abdurahim Laajab. Kampen følger du direkte på http://www.vif-fotball.no Spanjolene spiller på øverste nivå og er en motstander som trolig hadde herjet lett i Tippeligaen, vi gleder oss til å få litt defensiv oppreisning etter fadesen mot Djurgården sist.

 

Semifinale i NM

Ja, det er det som står på spill i Hamar i kveld. Vålerenga skaffet seg et godt utgangspunkt med seiere i de tre siste oppgjørene og med seier i kveld er det trolig Lørenskog som venter i semifinalen. Dagboka tror Vålerenga fortsetter seiersmarsjen og regner med å se mange grinende tamper i Hamar utpå kvelden. Det kan vi like. Vi benytter samtidig anledningen til å gratulere Vålerengas hockeydamer med sin tiende kongepokal og forventer at det kommer mer blikk til Jordal mot slutten av måneden.

 

Damelaget

Vålerengas fotballdamer er derimot i pakkemodus og reiser til La Manga på fredag for treningsleir og kamper mot Amazon og Sandviken. Damelaget begynner å nærme seg toppseriemodus etter å ha eksperimentert mye i treningskampene så langt. Vi gleder oss til fortsettelsen og vil på VPN bruke mer tid på damelaget i år. Ikke bare fordi vi har Norges tre største fotballprofiler i Cecilie Berg Hansen, Solveig Guldbrandsen og fotballguden Tina Wulf i klubben, men også fordi det ikke er vanskelig å se at det laget vi har nå er et lag som vil gi oss mange gleder i årene som kommer. Det er mye ungt og lovende blandet med gammalt og solid!

 

Vålerenga i dag

Spanjoler og hamartamper på menyen, hvilken oppløftende onsdag det kan bli! Livedekningen fra Spania begynner kl. 11.00 på http://www.vif-fotball.no/

En kommentar til «Dagboka onsdag 14. mars 2012»

Legg igjen en kommentar