Dagboka torsdag 15. mars 2012

  «Biff og blowjob»-dagen endte med tap i hockey og uavgjort i fotball. Uavgjort 3-3 Det eneste positive med gårsdagens 2-1 nederlag på Hamar er at det nå står 3-3 i kamper slik at vi får avgjøre selv på Jordal i morra. Hittil har vi enten vinni greit, eller tapt knepent, så til tross for … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 15. mars 2012»

 

«Biff og blowjob»-dagen endte med tap i hockey og uavgjort i fotball.

Uavgjort 3-3

Det eneste positive med gårsdagens 2-1 nederlag på Hamar er at det nå står 3-3 i kamper slik at vi får avgjøre selv på Jordal i morra. Hittil har vi enten vinni greit, eller tapt knepent, så til tross for 3-3 i kamper er Vålerenga favoritter til å avgjøre på egen is.

Ellers er Shampo ute og definerer de som ikke kommer på kampen i morgen til å være noe annet enn vålerengasupportere. En uheldig uttalelse som riktignok skaper litt oppmerksomhet, men som samtidig tar fokuset bort fra den positivitet og glede som bør være knyttet til å gå på hockeykamper. Jeg tror ikke det er mange damer som har fått seg meter gjennom å proklamere at ”hvis du ikke ligger med meg er du homo”. Da virker det nok bedre med litt blåsing i øret, purring og kattelyder.  Det som er viktig er at folk kommer, det er sjelden du kan gå rett fra viktig seier og ut i fredagsnatta, det kan du i morra. Møt opp og syng flasset av odelsgutta!

 

Uavgjort i Spania

Kampreferatet, minutt for minutt og et sammendrag finner du på vif-fotball.no

Dagboka nøyer seg med at det var svært solid defensivt spill i 70 minutter, hvorav de 45 første med deilig ballbesittende og underholdende angrepsspill. De siste 20 av kampen blir vi kjørt litt, men en oppløftende kampen, før kampen, før kampen var det uansett. Moro at både Håvard og Anene putter og den til Håvard var en liten lekkerbisken. Nå kan seriestart og bønder bare komme, Martin begynner å få fasong på laget!

 

Vålerenga i dag

Slikke sår og eventuelt annet livet måtte by på!

Legg igjen en kommentar