Dagboka fredag 16. mars 2012

Det er i dag det avgjøres. En klassiker i norsk hockey, Vålerenga mot Storhamar om retten til å spille semifinale i NM. Ellers skal vi møte Fredrikstad i siste treningskamp på Hafslundbanen på Valle. Hockey Det er vinn eller forsvinn på Jordal i kveld. Kjøp billetter på nettet, det er nemlig mye som tyder på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. mars 2012»

Det er i dag det avgjøres. En klassiker i norsk hockey, Vålerenga mot Storhamar om retten til å spille semifinale i NM. Ellers skal vi møte Fredrikstad i siste treningskamp på Hafslundbanen på Valle.

Hockey

Det er vinn eller forsvinn på Jordal i kveld. Kjøp billetter på nettet, det er nemlig mye som tyder på at denne kampen blir utsolgt. Hvilken jævelig deilig innledning på helga det kan bli med avansement som hockeyforspill før en rusler videre ut på byen på jakt etter nedfalls fra ”biff og blowjob”-dagen. Storhamar har hatt et godt tak på Vålerenga på Jordal de siste to sesongen, så dette blir ikke en tur i parken. Det blir derimot fult trøkk på tribunen, masse temperatur på isen og storhamarspillere som sutrer på enhver avgjørelse. Det er deilig med sluttspill i hockey!

Kjær og Edvardsen (dommerjævelen fra Hamar) er ute og har pissekonkurranse i avisene for å lage enda litt mer temperatur før kampen. Når Edvardsen kritiserer noen for å mangle hjerne, da skjønner du at han leser fra en lapp andre har skrevet. Det er som om slankebjørn kaller deg tjukken. Pucken droppes klokka 19.00, vær der, eller vær jævelig skuffa!

 

Kjære bønder: Takk for i år, sesongen deres er over på Jordal Amfi kl. 21.20!

 

 

Vålerenga – Fredrikstad

Vi møter det som er igjen av Fredrikstad etter opphørssalget i vinter til treningskamp på Hafslundfeltet på Valle, søndag kl. 13.00. Detter er 30 minutter senere en planlagt, trolig fordi spillere og ledere fra FFK må haike inn til storbyen etter budsjettminuset i fjor. Dersom du har noe penger og ønsker å kjøpe en fotballspiller, er det altså Valle som er stedet søndag. Disse gutta gjør alt fra å sparke en ball høyt og langt til forefallende hagearbeid, det beste av alt er at det er billig.

Vi håper og tror at Vålerenga nå har fått angrepsrekka tilbake fra skade og at laget mot FFK vil minne mye om det laget som skal starte serien mot Haugesund om en uke. Moro blir det i hvert fall, nå er det rett før det braker løs.

 

Vålerenga i dag

Med hockeykamp i dag og med oppkjøringskamper både for herrene og damene, mot Amazon på La Manga, begynner det å krible i kroppen. Ha en fin hockeyfest i kveld og en herlig helg, det er siste frihelga på denne siden av OL.

En kommentar til «Dagboka fredag 16. mars 2012»

Legg igjen en kommentar