Dagboka mandag 12. mars 2012

Slipp alt du har i henda, er det en hockeykamp du skal på så er den i kveld. Uavgjort i matcher etter ny seier lørdag Etter at Vålerenga har slått Storhamar til sammen 9-2 i de to siste matchene så ligger alt til rette for at vi kan skaffe oss matchball på Hamar om vi … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. mars 2012»

Slipp alt du har i henda, er det en hockeykamp du skal på så er den i kveld.

Uavgjort i matcher etter ny seier lørdag

Etter at Vålerenga har slått Storhamar til sammen 9-2 i de to siste matchene så ligger alt til rette for at vi kan skaffe oss matchball på Hamar om vi vinner kveldens kamp på Jordal. Skulle vi taper er det bønda som kan gå rundt med halvkram frem til onsdag, da avgjørelsen kan falle. Etter at vi ble nummer tre i grunnspillet er det mye som tyder på at det er Lørenskog vi vil møte i semifinalene bare vi har drept bøttedrømmen til hamartampene. Den jobben begynner i kveld og du er naturligvis invitert. Kampen begynner kl. 19.00 på Jordal Amfi og billetter får du på billettservice.no

 

Vålerenga med enda en landslagsspiller

Denne gangen er det damelagets Elisabeth Giske Bakken som kan gratuleres med landslagsplass på U-17. Vi gratulerer og slår oss på brystet over at det er veldig mye norsk fotballfremtid som spiller i Vålerenga.

 

Vålerenga herrer

Etter Lars Hirschfelds meget imponerende pantomime av selvtilfredsstillelse med keeperhansker sist torsdag har det vært stille rundt herrene. Med de bildene som har hjemsøkt dagbokisten, som aldri mer vil takke en keeper for kampen før han har tatt av seg hanskene, så er det kanskje like greit. En ting skal du ha Lars, stavtaka dine er ikke like lange som Petter Northugs, men makan til frekvens skal man lete lenge etter!

 

Vålerenga i dag

Ett steg nærmere bøtta. Det er by mot bygd, det er hovedstaden mot røkla.

Legg igjen en kommentar