Dagboka fredag 9. mars, 2012

Det renner ikke over av fotballnytt fra Vålerengaleiren og denne skribenten er på farta til USA om få timer. Dermed er det duket for tidenes korteste dagbok. Men hockeygutta vant. 1-2 Står det nå i kamper i hockeykvartfinalen der Vålerenga forhåpentligvis har begynt seiersrekken som skal lede til semifinale. Storhamar vant nemlig de to første … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. mars, 2012»

Det renner ikke over av fotballnytt fra Vålerengaleiren og denne skribenten er på farta til USA om få timer. Dermed er det duket for tidenes korteste dagbok. Men hockeygutta vant.

1-2

Står det nå i kamper i hockeykvartfinalen der Vålerenga forhåpentligvis har begynt seiersrekken som skal lede til semifinale. Storhamar vant nemlig de to første kampene.

– 0-3 i kamper hadde vært rimelig tøft å komme tilbake ifra. Vi ville litt mer enn Storhamar i kveld. Samtidig datt det inn noen mål som vi ikke hadde fått i de første kampene, sier Espen Knutsen i Dagbladet.

OK. Vi krysser fingrene for flere seire og satser på å komme sterkere tilbake på alle måter når nyhetsbildet blir noe mer informasjonsrikt.

Legg igjen en kommentar