Dagboka torsdag 8. mars, 2012

Hvor blir gamle fotballhelter av når de legger støvlene på hylla? Svaret er selvsagt: de blir ledere av sportslig utvalg. Tirsdag kveld avholdt Vålerenga fotball årsmøte på Valle. Som kjent stilte ikke Odd Skarheim til gjenvalg, ei heller Bjørn Viljugrein som leder av sportslig utvalg. Triste saker det i grunn, men på den annen side … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. mars, 2012»

Hvor blir gamle fotballhelter av når de legger støvlene på hylla? Svaret er selvsagt: de blir ledere av sportslig utvalg.

Tirsdag kveld avholdt Vålerenga fotball årsmøte på Valle. Som kjent stilte ikke Odd Skarheim til gjenvalg, ei heller Bjørn Viljugrein som leder av sportslig utvalg. Triste saker det i grunn, men på den annen side så trår det nye navn fram. Og det er bra. Skjønt, nye?

Åge Petter Christiansen er valgt som leder i to år, mens ingen ringere enn selveste Håvard Lunde trer inn som leder av sportslig utvalg. Øvrige meritter burde være ganske så godt kjent fra Håvards side (de fleste husker vel at scoringene i Harstad og Stavanger og fotturen til Haugesund?), men kanskje ikke like godt kjent er Håvard Lundes fortid som hoffdikter på VPN. Vi kan ikke dy oss, men klipper hele saken fra 1996.

Håvards Hjørne

På denne siden er det meningen at Håvard Lunde, Vålerenga’s største poet skal få boltre seg fritt. Her vil du finne Håvards egne vurderinger av kamper, motstandere og ikke minst egne poetiske virderinger av egne prestasjoner og andres prestasjoner.
Til premieredagen har Håvard skrevet et dikt om sin største opplevelse på banen for Vålerenga:
GOE MINNE’

«Eg hugsa det jysla godt
som om da va’ i går.
For da e’ jo’kkje kvar ein dag
at da e’ bergensera ein slår
Den fysste slo eg me’ høyro
den e’kje go’ men da holdt
den andre suste inn me’ venstro
e’ da rart eg va’ meir enn stolt

Mine fysste mål for Enga
eg dedikera dei te’ Klanen
dei gjev meg styrke, dei gjev meg mot
eg gjer dei alt på banen.

Ellers ser vi at ikke ukjente Harald Moræus Hanssen trer inn som medlem av sportslig utvalg. Og så er Trine Skarpnes blitt leder av toppfotball damer, mens Øyvind Bolthof trer inn som vanlig styremdlem.

Styremedlemmene er valgt for 2 år, mens medlemmene av sportslig utvalg er valgt for ett år.

En kommentar til «Dagboka torsdag 8. mars, 2012»

Legg igjen en kommentar