Dagboka onsdag 7. mars, 2012

Ny dag, ny spiller. I går styrket Vålerenga forsvaret med Giancarlo Gonzalez Castro fra Costa Rica. Mens senere på dagen begynte Tromsø å røre i rørt Fellah vann. Og så var det visst underskudd i fjor. – Vi er veldig glade for at vi sikret oss underskriften til Giancarlo. Han er en rask og kompromissløs … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. mars, 2012»

Ny dag, ny spiller. I går styrket Vålerenga forsvaret med Giancarlo Gonzalez Castro fra Costa Rica. Mens senere på dagen begynte Tromsø å røre i rørt Fellah vann. Og så var det visst underskudd i fjor.

– Vi er veldig glade for at vi sikret oss underskriften til Giancarlo. Han er en rask og kompromissløs spiller som kan bekle flere posisjoner i forsvaret. Med han på plass, er den bakre delen av troppen vår komplett, sier Martin Andresen på vif.no.

Som skrevet av VPN så er eneste ulempen med denne saken at Castro først kommer til Vålerenga til sommeren. Noe som vel betyr at den bakre fireren må være forsiktige med gule kort og prøve å unngå skader før den tid. Men det burde de satse på uansett?

Fellah?

En noe merkelig sak på NRK-sporten i går: Mohammed Fellah sliter med skader og synes samtidig at konkurransen med Veigar Pall Gunnarsson ser litt for tøff ut. Dermed åpner han døren for utlånsavtale. Statskanalen gikk langt i å antyde at Tromsø var aktuell.

– Mos sa han trivdes i klubben og hadde et godt opphold. Alt er mulig fotball, sier Fellah på nrk.no.

Ikke skjønner vi hva dette skal bety. Så vidt vi har skjønt så har Fellah slitt med skade i hele vinter. Og fjoråret var vel ikke akkurat noe stort utstillingsvindu for hans utvilsomme talent. Hvorfor skulle han da forvente seg klippekort på startelleveren?

– Jeg skal stå på og kjempe som bare det, sier Fellah videre. Men for å kjempe så må man bli værende, ikke løpe av gårde med halen mellom beina. Første steg er å bli ordentlig frisk, andre å slutte med egotripper i håpløs posisjon på banen, tredje er å bruke det geniale pasningsblikket til å sende pasninger i stedet for pasningsfinter.

At det er flere internetttroll som bruker denne saken til å helle all mulig eder og galle utover Martin Andresen sier sitt om at det også blant Vålerengas supportere finnes visse holdningsproblemer. Sorry gutter, men Vålerenga har en trener i hvert fall fram til vi vet status quo til sommeren, det å bruke all innsats til å rive ham ned er ikke noen støtte til klubben, men det motsatte.

Underskudd

Finansavisen skriver at Vålerenga gikk med 13,8 millioner i underskudd i fjor, med en omsetning på 120,8 millioner. Publikumsinntektene sank med 5,5 millioner i forhold til 2010, samtidig sank de kommersielle inntektene og draktsalg med 5 millioner. Det var også noe mindre utbetaling fra medieavtalen, grunnet svakere tabellplassering enn året før.

I år så satser klubbens aksjeselskap på at det ender med overskudd på mellom 5 og 7 millioner.

Ikke dramatiske tall dette her, men det er alltid hyggeligere å gå med overskudd.

3 kommentarer til «Dagboka onsdag 7. mars, 2012»

  1. Enig, det er litt for mange troll som er lite konstruktive og kjørt seg fast i sporet om at alt blir bra bare Martin blir sparka. Som om ting virker kølsvart i utgangspunktet? Forresten, er dette de samme folka som synger "Vi står sammen og kjemper og vinner til slutt"?

  2. Nå må folk slutte å syte og klage, for første gang har vålenga en spillestil som er lik i de forskjellige aldersklassene også. Dette gjør at når en spiller blir tatt opp i a-lagsstallen, så kjenner han allerede spillestilen. La Martin få tid og ro, tipper vi er ett topplag innen 2 år. Hva er galt med å være litt bak ett par år, så lenge fremtiden ser veldig lovende ut? At Singh og Fellah klager og syter er helt greit, de burde gå i seg selv. Å skulle bli solgt til utlandet når du enda ikke har prestert godt over tid i tippeligaen, sier sitt om forståelsen til disse spillerne. Verken Singh eller Fellah var gode i fjor, de tror tydeligvis de er VELDIG gode, men sorry gutter dere er ikke outstanding på noe måte. La Martin få ro og støtte, så blir vi ett bra lag med morsom fotball innen kort tid.

Legg igjen en kommentar