Gull til Vålerenga !

Neida, Vålerenga har ennå ikke vunnet, men klubben har funnet gull. Den 24 år gamle stopperen Giancarlo González Castro fra Costa Rica, har blitt enig med Vålerenga om en fire års kontrakt. Skåret i gleden er at mannen ikke er spilleklar før til sommeren. Giancarlo Castro har fire landskamper for Costa Rica og tjener sitt daglige brød på topplaget Liga … Fortsett å lese «Gull til Vålerenga !»

Neida, Vålerenga har ennå ikke vunnet, men klubben har funnet gull. Den 24 år gamle stopperen Giancarlo González Castro fra Costa Rica, har blitt enig med Vålerenga om en fire års kontrakt. Skåret i gleden er at mannen ikke er spilleklar før til sommeren.

Giancarlo Castro har fire landskamper for Costa Rica og tjener sitt daglige brød på topplaget Liga Deportiva Alajuelense, seriemestre de tre siste sesongene.  Han sier dette til vif-fotball.no:

– Jeg er veldig glad og stolt over å komme til en så stor klubb som Vålerenga. Jeg ønsker å bidra med alt jeg kan for at Vålerenga skal vinne mesterskap

Martin Andresens lille reise i mellomamerika ble altså kronet med hell, men Giancarlo González Castro er ikke den samme spilleren som har vært nevt i media i forbindelse med Vålerenga. Så vet dere det. Costaricanere med suksess i Tippeligaen er spillere som Cristian Bolanõs (tidligere Start) og Michael Barrantes (AaFK). González  vil garantert bli en hit.

 

Vi gleder oss stort over denne avtalen. Velkommen til Vålerenga, Giancarlo!

 

 

 

En kommentar til «Gull til Vålerenga !»

Legg igjen en kommentar