Dagboka tirsdag 6. mars, 2012

I skyggen av Lysbakken og annen lyssky virksomhet fra regjeringens side har kanskje mange glemt at også Vålerenga har hatt sine etiske utfordringer de siste månedene. Det har ikke Odd Skarheim som rydder opp. – Vålerenga har hatt en grundig gjennomgang med advokat av overgangssaken. Etter den gjennomgangen mener advokaten at Vålerenga ikke har begått … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. mars, 2012»

I skyggen av Lysbakken og annen lyssky virksomhet fra regjeringens side har kanskje mange glemt at også Vålerenga har hatt sine etiske utfordringer de siste månedene. Det har ikke Odd Skarheim som rydder opp.

– Vålerenga har hatt en grundig gjennomgang med advokat av overgangssaken. Etter den gjennomgangen mener advokaten at Vålerenga ikke har begått noen formelle feil, men vil som klubb vil likevel innføre strengere regler. En tilsvarende situasjon som med overgangssaken, skal aldri oppstå igjen, sier Skarheim i dagens Aftenposten.

Avisen skriver at Vålerenga Fotballs hovedstyre har besluttet strengere regler for inngåelse av spillerkjøp eller salg. Endringene gjelder sportslig utvalg og skal sikre at avgjørelser tas på grunnlag av tilstrekkelig og korrekt informasjon.

– Møter i sportslig utvalg skal aldri avholdes med mindre enn 48 timers varsel. Det vil si at det tar ganske mye tid før vi tar en beslutning. Derfor kan vil komme til å oppleve å miste spillerkjøp på den tiden. Rett før overgangsvinduene stenger, tas avgjørelsene veldig raskt. Men vil pålegger oss selv denne tiden for å ha riktig og grundig informasjon før avgjørelser tas, fortsetter Skarheim.

– En hovedregel skal være at ikke to spillere kjøpes fra samme klubb i samme forhandling. Og alle avtaler skal undertegnes av minst to personer: Av sportsdirektør/manager og sportslig utvalgs leder eller hovedstyrets leder, avslutter Odd i Aftenposten.

Vi er helt med på dette her vi. Det var ikke morsomt å forsvare klubben i nevnte sak i høst. Det vil si så lenge et stadig sig av gode spillere slutter seg til Vålerenga og så lenge medaljene fortsatt synes innenfor rekkevidde.

Ahmed Suleiman, Vålerenga

Og siget av nye spillere fortsetter det: Nigerias Ahmed Suleiman (19) skrev mandag under en kontrakt som varer ut 2015-sesongen. Suleiman har vært på prøvespill siden midten av januar.

– Suleiman har imponert oss på trening og har vist gode holdninger. Han har sklidd godt inn i gruppa vår og er en spiller vi tror vi kan utvikle til å bli en god bidragsyter for Vålerenga, sier Martin Andresen til klubbens på vif.no.

VPN gratulerer med overgangen og ønsker Ahmed hjertelig velkommen.

Odd Skarheim, Vålerenga

Mens noen kommer, er det noen som går. I denne omgangen ikke en spiller, selv om han er velkjent på Vålerenga Oldboys og kommer til å fortsette der, men derimot Odd Skarheim som i dag trer ut av rollen som styreleder i Vålerenga Fotball. Dette har vært kjent en stund og skyldes økende aktivitet i Skarheims andre liv – dvs det livet han lever av. VPN takker for innsatsen, ikke minst for hans enorme innsats for Vålerenga stadion, for den gode kontakten vi har hatt med ham, og ønsker Odd all mulig lykke til videre.

Håndball

Det finnes visst andre ballsporter enn fotball: Onsdag skal håndballsherrelaget spille mot Fjellhammer borte i Lørenskoghallen kl. 20.00. Sist lagene spilte mot hverandre ble det uavgjort, 23-23 etter en meget spennende avslutning på kampen. Vålerenga ligger per dags dato straks over Fjellhammer på tabellen med 14 poeng mot FILs 11 poeng.

Det er beddet til en meget spennende kamp onsdag kveld og vi håper noen tilreiste supportere finner sin vei til Lørenskoghallen for å støtte gutta som fortsatt jakter etter poeng for å nå målsetning om å bli topp 4 denne sesong.

FJELLHAMMER – VÅLERENGA

ONSDAG KL. 20.00

LØRENSKOGHALLEN’

En kommentar til «Dagboka tirsdag 6. mars, 2012»

Legg igjen en kommentar